Skocz do zawartości

Bugi na forum bądź stronie

Pomocna odpowiedź

@Marooned dopytam dla formalności - masz zaznaczoną opcję "Zapamiętaj mnie" podczas logowania? Korzystam cały czas z dostępu do forum na komputerze i na komórce i nie jestem wylogowywany. 

• 4 tygodnie później...

@Treker A takie coś to tutaj zgłaszać ?

Przechwytywanie.thumb.PNG.ca73a0da2b209ade83f891b6fbb3f82b.PNG

Wydaje mi się, że mam jeszcze sporo do przeczytania, a nawet gdybym wszystko przeczytał, to chyba nie jest błąd?

Pozdrawiam

Bogusław

Próbowałem odtworzyć podobną sytuację, ale teraz napis "następny nieprzeczytany" czasami mi znika (więc błędu nie ma). Wydaje mi się jednak, że "znika nadmiarowo", bo wg mnie mam sporo nieprzeczytanych postów.

• 6 miesiące później...

@Pawel_Nawrot wybacz późną odpowiedź, ale próbowałem "odtworzyć" ten problem u siebie. Niestety nie udało mi się to, wygląda więc na to, że był to jakiś chwilowy problem. Jeśli nadal nie widzisz obrazków to daj proszę znać 🙂

6 godzin temu, Treker napisał:

@Pawel_Nawrot wybacz późną odpowiedź, ale próbowałem "odtworzyć" ten problem u siebie. Niestety nie udało mi się to, wygląda więc na to, że był to jakiś chwilowy problem. Jeśli nadal nie widzisz obrazków to daj proszę znać 🙂

Wszystko już jest ok, był jakiś chwilowy problem z hostingiem chyba.

• 1 rok później...

A i tak przy okazji.

Przy postach moderowanych zdarza się, że post ukazuje się kilka dni po zamieszczeniu przez autora. Przyznam się, że kilka razy umknęły mi posty z działów DIY...

Czy nie byłoby lepiej, aby jako datę publikacji (i związane z tym wszelkie wykazy typu "aktywność") przyjąć datę rzeczywistej publikacji, a nie wrzucenie posta przez autora?

Oczywiście to moje zdanie i nie będę się kłócić że mam rację.

• Lubię! 1

@ethanak tak, masz rację. Tylko niestety nie ma teraz technicznie opcji, na takie zmiany dat (system tego nie obsługuje). Wrócę jednak do tego, aby podbijać takie DIY moim postem o akceptacji 🙂 

• 2 lat(a) później...

Do tej pory nie miałem problemu z tym co widać na screenie, ale dzisiaj jedna przeglądarka wymiękła i zapętliła się (ulubiona via), dopiero brave zalogował. Używam dwóch isp. Jak żyć?

Screenshot_2025-01-21-10-33-33.png

@orb777 dziękuję za sygnał sprawdzę temat - czy strona utknęła na takiej automatycznej weryfikacji, czy było to po kliknięciu checkboxa, że nie jesteś botem?

(edytowany)

@Treker, po pierwszym potwierdzeniu zapętla się i wraca do tego co jest na zrzucie. Wtedy nie mogę już kliknąć i  "samo się klika", dopóki nie usunę kukiza. W brave jest ok, chociaż do dzisiaj działało normalnie w "via browser" na andku. Via bazuje na webview (mam aktualny, ze stycznia tego roku). Chyba, że to wina samej przeglądarki, ale skiepściło się dzisiaj.

Zjawisko dotyczy tylko logowania, forum można przeglądać normalnie jako niezalogowany.

Edytowano przez orb777

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...