Harnas Październik 3, 2012 Udostępnij Październik 3, 2012 A co za problem jak każdy zagłosuje na siebie? Niech każdy autor odda na siebie głos za 1 miejsce i przynajmniej nikt nie będzie miał 0 pkt. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 3, 2012 Autor tematu Udostępnij Październik 3, 2012 Dopisywałem je późno i się pomyliłem - już poprawione. Głosowanie na samego siebie jest zablokowane przez system 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mars Październik 3, 2012 Udostępnij Październik 3, 2012 Szprytne : D Głos oddany. Czekam na wyniki 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mactro Październik 4, 2012 Udostępnij Październik 4, 2012 Ja tam nie wiem, może jakiś ślepy jestem, ale żadnego linku do głosowania na stronie głównej nie widzę... Google Chrome, jeśli ma to jakieś znaczenie. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Treker (Damian Szymański) Październik 4, 2012 Autor tematu Udostępnij Październik 4, 2012 Link do głosowania jest tutaj: https://www.forbot.pl/forum/topics34/v-edycja-konkursu-wakacyjnego-vt7436,50.htm#72284 Na stronie głównej informacja będzie dopiero od 7.10 (zobaczy ją każdy kto jeszcze nie odda głosu do tej pory) 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
klonyyy Październik 13, 2012 Udostępnij Październik 13, 2012 Mam pytanie- czemu nie ma mojego arta w spisie artykułów ? 😉 ( tym w pasku na górze - nie do głosowania) Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 13, 2012 Autor tematu Udostępnij Październik 13, 2012 Ponieważ, nie wybrałeś odpowiedniego tagu obok tematu 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
klonyyy Październik 13, 2012 Udostępnij Październik 13, 2012 Ale to nie dyskwalfikuje mnie z konkursu ? :-> [ Dodano: 13-10-2012, 15:34 ] Ok dobra już poprawiłem 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
baton Październik 14, 2012 Udostępnij Październik 14, 2012 Czy wyniki konkursu poznamy zgodnie z regulaminem - 20. października, czy są szanse na szybsze poznanie tej tajemnicy? W końcu głosów ręcznie nikt liczyć nie musi 😋 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 14, 2012 Autor tematu Udostępnij Październik 14, 2012 Wszystkie głosy jeszcze dla pewności poddam weryfikacja, jednak ja wyniki już znam. Uważam, że nagrodzono właściwe osoby 🙂 Wyników na pewno nie spodziewajcie się wcześniej niż w środę, z powodu wielu spraw osobistych nie mam po prostu teraz czasu zrobić to odpowiednio. Postaram się jednak wykonać to przed regulaminowym czasem 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź