Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Hermiod witam serdecznie 🙂 Fajnie, że napisałeś coś o sobie. Zawód naprawdę niepokrewny, ale widzę, że znalazłeś sposób na powiązanie. Sam przeglądałem filmy na YouTube gdzie wiele związanych jest z rzemiosłem np. stolarstwem wzbogacanym elektroniką. Powodzenia w nauce lutowania!

@Rafi11 również witam na naszym Forum 🙂 Widziałem pytanie, dobrze że skorzystałeś z podobnego tematu.

• Lubię! 1

Hej, Stary pierdziel się wita - 52 lata. Kiedyś "gówniakiem" będąc, bawiłem się trochę lutowaniem, pamiętam wtedy taką książkę jakiegoś Niemca - "Elektronika łatwiejsza niż przypuszczasz". Niedawno będąc w delegacji podpatrzyłem jak mój kolega bawi się zestawem z Arduino czy Malinką i postanowiłem zaryzykować 300 PLN i pobawić się trochę. Pewnie będę tu zaglądał, a jak mi się spodoba to pójdę na podyplomową Mechatronikę, czy jak ... :-).

• Lubię! 1

@Matrix06 witam Cię Matuszu na naszym forum 🙂 Dobrze, że się przywitałeś. Życzę CI dużo wytrwałości w nauce - to naprawdę pasjonujący temat.

@jd123 również serdecznie witam Cię na Forbocie 🙂 Powodzenia w nauce!

Cześć 🙂 Dopiero zaczynam swoją przygodę z mikrokomputerami, programowaniem i elektroniką. Bardzo się cieszę, że mogę być tu z Wami 🙂

• Lubię! 1

Cześć mam na imię Patryk.

Mój Ś.P. Tata był elektronikiem i umiał robić wszystko z niczego,mam w spadku mnóstwo gadżetów i chciałem od czegoś zacząć... może jeszcze nie jest za późno...bo interesuje mnie prawie wszystko...😉 iii zawsze warto spróbować...

pozdrawiam wszystkich

• Lubię! 1

Witam

Mam 19 lat i od kilku miesięcy interesuje się Arduino i ogólnie elektroniką, odkąd przyjaciel polecił mi kursy tu na Forbocie. Bardzo mi się spodobały ze względu na proste tłumaczenie zagadnień i dość dużą ilość informacji w jednym miejscu.

• Lubię! 1

Witam. Na imię mam Krzysiek. Posiadam znikomą wiedzę o elektronice i programowaniu co bardzo chciałbym zmienić. Chciałbym ogarnąć podstawy elektroniki i kupić podstawowe Arduino do edukacji. Mam dopiero 37 lat i, mam nadzieję, czas i chęci na edukację. 

Pozdrawiam 

• Lubię! 1

@marder witam serdecznie 🙂 fajnie, że się przywitałeś. Zachęcam do dalszej aktywności!

@111sikor witam serdecznie Patryku na Forbocie 🙂 Pewnie, że można, próbuj a z czasem nabierzesz biegłości w tym temacie.

@RCman witam na forum 🙂 miło czytać, że wieść o kursach rozchodzi się "pocztą pantoflową", sam zresztą polecam znajomym jak ktoś chce się czegoś nauczyć od zera 😉 Powodzenia w nauce!

@chrissbe z tego co czytam masz spore ambicje i dużo zapału - tak trzymaj 🙂 wszystko po kolei ale trochę wytrwałości i na pewno się uda.

@majster1983 witam Michale na naszym forum, tak widziałem Twój temat.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...