Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć, FlorekJG z tej strony 🙂

Ostatnio zmieniłem pracę, gdzie mam styczność z mikrokontrolerami, dlatego by podnieść swoje kompetencję zainteresowałem się kursem na stronie.

Z programowaniem miałem ostatnio kontakt na studiach ponad 10 lat temu dlatego muszę "rozpocząć" naukę praktycznie od zera.

Jestem po drugiej lekcji i kurs bardzo mi się podoba😅 mam nadzieję że wystarczy chęci i zapału 🙂

• Lubię! 1

Siemaka. Ja jestem Mario mam 12 lat interesuje się programowaniem i kupiłem nie dawno arduino. Myślę że dzięki wam dowiem się więcej o tych tematach😀

• Lubię! 2

Cześć na forum trafiłem przez przypadek zaciekawił mnie temat z diodami, pogłębiam swoją wiedzę i liczę na konkretne odpowiedzi (podpowiedzi, nakierowanie w danym temacie) na nurtujące mnie pytania.

pozdrawiam!

• Lubię! 1

Serdecznie witam wszystkich użytkowników.
Z tej strony Łukasz, całkiem niedawno obchodziłem swoją drugą w życiu 18-stkę😀
W prezencie otrzymałem kurs podstaw elektroniki, mam nadzieję złapać bakcyla
Pozdrawiam!

• Lubię! 1

Dzień dobry, nazywam się Wojtek i mam teraz 12 lat. Zacząłem moją wspaniałą podróż z elektroniką w dzień dziecka. Bardzo mnie wszystko zaciekawiło, spodobało mi się to czym zacząłem się zajmować. Wszystko wygląda super od sprzętu do wyglądu. Mam zamiar kontynuować swoją niezwykłą  podróż z elektroniką. Wszystkim nowym i tym którzy są tu od jakiegoś czasu życzę powodzenia i miłej zabawy😃.

• Lubię! 2

Witam serdecznie. Mam na imię Sławek i mam 31 lat.

Skończyłem niedawno pierwszą część kursu elektroniki. Planuje zbudować robo samochodzik w oparciu o Raspberry. Pewnie w trakcie pojawi się trochę pytań i wątpliwości, ale myślę, że z pomocą tego forum pójdzie gładko.

• Lubię! 1

Witam wszystkich użytkowników forum, z tej strony Michał.
Poziom wtajemniczenia: Kurs podstaw arduino poziom pierwszy.
Okupacja: Student Chemii,
W planie mam zbudowanie ,,czegoś" do monitorowania parametrów lotu modelarskiej rakiety
Pozdrawiam

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...