Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@arczi314 cześć Artur, witam na Forbocie 🙂 Zachęcam do stałej aktywności na forum, mam nadzieję, że nasze kursy przydadzą się podczas rodzinnej nauki elektroniki!

• Lubię! 1

Cześć wszystkim! Mam na imię Mateusz. Mam 32 lata i jestem wprawdzie po mechatronice oraz mam za sobą nawet jeden projekt mechatroniczny z mikrokontrolerem, ale widzę jak mam ogromne braki w tej wiedzy dlatego zdecydowałem się zacząć przygodę z elektroniką razem z Wami. Ogromnie mnie to cieszy, bo bardzo brakowało mi swego czasu tak uporządkowanej wiedzy i gotowych elementów, które jak klocki można układać w konkretne układy. Mam nadzieję, że przygoda potrwa trochę i będzie również ukonstytuowaniem tego co wpisuję obecnie do CV 😛

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję za Wasze materiały i różne porady i podpowiedzi na forum.

• Lubię! 2
(edytowany)

Cześć,

z tej strony Maciej, mam 37 lat i właściwie zaczynam swoją przygodę z elektroniką. Choć z zawodu jestem inżynierem mechanikiem i z elektroniką miałem trochę styczności w czasie studiów, ale nie był to temat nigdy przeze mnie zgłębiony, zwłaszcza praktycznie.

Ostatnio stwierdziłem że to jednak trochę wstyd i postanowiłem pobawić się trochę tematem i zdobyć trochę umiejętności więc przerabiam kurs i kupiłem sobie kilka zestawów do poeksperymentowania. Być może przerodzi się to w poważniejsze hobby. Pozdrowienia!

Edytowano przez dekleoborg
  • Lubię! 2

@fuzjo cześć Mateusz, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne - w razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

@dekleoborg cześć Maciej, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@Sem witam na forum 🙂

@wierahehe cześć Olek, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🚀

(edytowany)

Cześć,

jako, że pasjonuje się ogrodnictwem i jestem programistą przyciągnął mnie tu świetny artykuł Piotra Góreckiego (na temat czujników wilgotności gleby). Okazał się dla mnie tzw. life saver. Założyłem konto i jestem. 🙂 Ole!

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów,

Witold

Edytowano przez Wit83
  • Lubię! 2

Witam serdecznie! Na imię mam Wiktor i właśnie ukończyłem 70 lat. Otrzymałem w prezencie zestaw do budowy robotów i właśnie z tego powodu znalazłem się na tym forum. Od wielu lat interesuję się hobbystycznie elektroniką i poprzez realizację projektu z tego zestawu chciałbym zaszczepić wnukom zamiłowanie do tej dziedziny techniki przemysłowej. Zaczynamy 

!

• Lubię! 2

Witam wszystkich!

Cieszę się że mogę rozpocząć przygodę z elektroniką.

Zacząłem się interesować tematem bardziej jako hobby ale nie ukrywam, że przyda mi się również w pracy.

liczę na świetny kurs, masę przyswojonej wiedzy i ciekawe konwersacje z innymi użytkownikami forum.

Pozdrawiam!

• Lubię! 2

@Wit83 cześć Witold, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

@wiki_53 witam na forum, mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne 🙂 

@uriel91 witam na Forbocie, również mam nadzieję, że dużo tutaj się nauczysz 🚀

@Krystian1995 witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce, w razie problemów pytaj śmiało na forum.

@Jerzk witam na forum, miło słyszeć, że do nasze społeczności dołączają takie osoby 🙂 

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...