Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@kucu2137 witam serdecznie, faktycznie zajęcia zdalne mogły uniemożliwić branie udziału w praktyce. Mam nadzieję, że uda Ci się to nadrobić 🙂 Powodzenia!

@Megawat witam na naszym forum 🙂 dobrze, ze tak mocno podłapałeś nowe zainteresowania, czy studia w czymś pomogą? Ciężko powiedzieć 😞 Teraz ejst sporo materiałów w internecie z których na pewno warto korzystać. Powodzenia!

@Zochmir witam Mirku na naszym forum, dziękujemy za pozdrowienia i życzę wytrwałości w nauce 🙂 

@wojtek744 witam serdecznie 🙂 

@Filipencjusz również witam na naszym forum, powodzenia w nauce!

@Walus witam serdecznie 🙂 elektronika bazuje na elektryce więc będzie Ci prościej wniknąć w temat.

@MARCEL06 witaj Marcelu na Forbocie, powodzenia w szkole, na pewno przy pandemii nauka nie jest łatwa. W razie problemów związanych z tematem forum śmiało pytaj, postaramy się pomóc 🙂 ale nie odrabiamy zadań domowych 😉 

@grzessth witam serdecznie i tak, pomożemy 🙂 

(edytowany)

Cześć wszystkim,

jestem Mateusz i zaczynam przygodę z elektroniką. Właśnie odebrałem swój pierwszy zestaw. Życzcie mi powodzenia i wytrwałości 🙂

No i wszystkim zebranym Wesołych Świąt 🙂

Edytowano przez Waflaku
  • Lubię! 1

Cześć, Jestem Dawid. Moją pasją jest elektronika i robotyka. Aktualnie jestem początkujący, więc moje projekty to np. dzwonek do drzwi lub gniazdo własnej roboty na baterię 9 v

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...