Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@kaminski-tomek witaj Tomku na naszym forum 🙂 fajnie, że zabierasz się za elektronikę. Java nie przyda Ci się, ale jakbyś kiedyś dotknął tematu Arduino czy innych mikrokontrolerów, które programuje się w C, to wiedza programistyczna na pewno dużo Ci pomoże.

@marche witam serdecznie na forum 🙂 przeniosłem temat w to miejsce. Koniecznie pochwal się swoimi pracami w dziale DIY 😉 

Witam.

Mam na imię Marcin, mam już swoje lata 🙂

Ostatnio zaciekawił mnie temat IoT, Home Assistant itp.

Lubię majsterkować, preferuję DIY nad gotowce.

Mam nadzieję, że w razie problemów znajdę rozwiązanie na forum lub ktoś z grona poratuje.

• Lubię! 1

Witam,

właśnie zaczynam pracę z zestawem "kurs podstawowy elektroniki". Jestem mile zaskoczona dokładnym wyjaśnieniem wszystkich informacji🙂, polecam wszystkim zainteresowanym tematem elektroniki.

• Lubię! 2

Hej,

jestem Bartek i mimo 33 wiosen na karku postanowiłem poznać podstawy elektroniki, zawsze mnie ciągnęło do stworzenia zdalnie sterowanych pojazdów, ale do tego poziomu to bardzo daleka droga. Zaczynam z poziomu 0 i mam nadzieje,że chęć do nauki pozwoli mi krok po kroku zbliżać się do opanowania elektroniki, chociaż podstaw:)

• Lubię! 1

@Graffy witam Marcinie, dobrze że jesteś tu na forum 🙂 

18 godzin temu, Graffy napisał:

Mam nadzieję, że w razie problemów znajdę rozwiązanie na forum lub ktoś z grona poratuje.

Pewnie, śmiało pytaj.

@Minionek witam serdecznie i dziękujemy za pozytywny komentarz 🙂 

@nocnypingwin witam Bartku na naszym forum 🙂 fajnie, że masz cel, życzę sukcesów w jego realizacji. Powodzenia!

• Lubię! 1

Cześć!

Mam na imię Rafał i dopiero zaczynam przygodę z elektroniką. Od dłuższego czasu chciałem się tym zająć, tzn umieć budować własne użądzenia, ale jakoś nie miałem motywacji. Postanowiłem jednak to zmienić. Zestawy Forbota zakupione - czas na naukę 😉 

• Lubię! 1

Witam wszystkich użytkowników, nazywam się Damian mam 27 lat oraz pochodze, ze Szczecina. Elektryka zawsze byla gdzies obok mnie, postanowilem zmienić swoje życie, zdecydowałem rzucić pracę, zrobić kurs czeladniczy elektryka oraz wyjechałem do Niemiec, niestety niedokońca pracuję w zawodzie, oczywiście będę chciał to zmienić w najbliższym czasie a póki co, dla chęci dalszej edukacji postanowiłem zakupić 2 kursy, podstawy elektroniki 2 oraz kurs techniki cyfrowej, w dalszej przyszłości chętnie zajmę się arduino, no w sumie to tyle, mam nadzieję, że miło spędzimy tu razem czas,

Pozdrawiam

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...