and_r Czerwiec 2, 2023 Udostępnij Czerwiec 2, 2023 Cześć, Mam na imię Andrzej, 43 lata mi już minęły. Amatorsko programuję w C++ i Pythonie, ale mam ochotę poznać elektronikę, Arduino i Raspberry, wejść w temat dronów. Może a nuż uda mi się tą wiedzę jeszcze użyć zawodowo, chyba nie jest jeszcze za późno.. 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 5, 2023 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 5, 2023 @and_r witam na forum 🙂 Pewnie, że nie jest za późno. Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce i zachęcam do stałej aktywności na forum. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Bober33 Czerwiec 13, 2023 Udostępnij Czerwiec 13, 2023 Witam 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
adamek12 Czerwiec 13, 2023 Udostępnij Czerwiec 13, 2023 Cześć. Jestem Adam i mama 12 lat. Kupiłem pierwszy kuferek i chciałbym pogłębić wiedze na temat elektroniki. 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
bambus1121 Czerwiec 14, 2023 Udostępnij Czerwiec 14, 2023 Cześć wszystkim😀 Z tej strony Paweł! Co tu dużo o mnie mówić, 30 lat na karku, zainteresowania wszelkie techniczne. Można uznać że specjalizacja elektromechanika plus obróbka metali. Głównie działam przy naprawach w przemyśle i agd choć obecnie agd już o wiele mniej. 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sekoko73 Czerwiec 14, 2023 Udostępnij Czerwiec 14, 2023 Witam Mam na imię Sebastian, jestem nauczycielem informatyki. 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
jahuzi98 Czerwiec 14, 2023 Udostępnij Czerwiec 14, 2023 Witam wszystkich serdecznie, z nudów postanowiłem nauczyć się czegoś przydatnego dlatego zakupiłem kurs podstaw elektroniki, jestem totalnie zielony w tym temacie ale mam nadzieje że nauka da mi sporo frajdy 😉 Pozdrawiam 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Shmeun Czerwiec 16, 2023 Udostępnij Czerwiec 16, 2023 (edytowany) Hejka, nazywam się Szymon, lat 19 i pomyślałem, że zainteresowanie się nawet podstawową elektroniką może być fajną zabawą, dlatego jestem :3 Edytowano Czerwiec 16, 2023 przez Shmeun 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 16, 2023 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 16, 2023 @Bober33 witam na forum 🙂 @bambus1121 cześć Paweł, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum. @adamek12 witam na forum! Mam nadzieję, że nasze materiały będą przydatne. W razie problemów pytajcie śmiało na forum 🙂 @Sekoko73 cześć Sebastian, witam na forum. Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne 🙂 @jahuzi98 witam na Forbocie. Elektronika to ciekawe hobby, mam nadzieję, że się wciągniesz - powodzenia! @Shmeun cześć Szymon, witam na forum. W razie problemów pytaj śmiało 🚀 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ReniferRudolf Czerwiec 16, 2023 Udostępnij Czerwiec 16, 2023 Dzień dobry 🙂 Zestaw kursowy STM32L4 właśnie odebrany z paczkomatu. Ostatecznie zdecydowałem się na zestaw, choć rozważałem zakup osobno wybranej płytki i wybranych elementów. Szkoda, że w czasach mojej młodości nie było takich zabawek. Jedyne miejsca, gdzie na początku lat 90-ych można było (a nawet w ramach studiów trzeba było) zetknąć się praktycznie z tą dziedziną to były laboratoria na wydziałach elektroniki/informatyki politechnik. Proszę spodziewać się nietrywialnych pytań na forum 🙂 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 16, 2023 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 16, 2023 @ReniferRudolf witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
dadi Czerwiec 18, 2023 Udostępnij Czerwiec 18, 2023 Dnia 3.04.2018 o 21:40, Treker napisał: Na licznych forach istnieje tradycja witania się nowych użytkowników z aktualnymi członkami społeczności. Ostatnio na Forbocie pojawia się coraz więcej nowych osób - głównie za sprawą naszych kursów elektroniki. W związku z tym zakładam oficjalny temat do takich powitań. Na pewno takie miejsce sprawi, że nasza społeczność będzie jeszcze lepsza 😉 Jesteś nowym użytkownikiem? Jeśli chcesz możesz się przywitać z innymi. Napisz czym się zajmujesz, skąd zainteresowanie elektroniką. Nad czym teraz pracujesz itd. Witam. Mam na imię Adam trafiłem tu dzięki reklamie znam się trochę na elektryce a teraz chciałbym poszerzyć swoje umiejętności o elektronikę. Dziękuję za przyjęcie i myślę że uda mi się dzięki Waszej pomocy osiągnąć swój cel .Pozdrawiam wszystkich 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 19, 2023 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 19, 2023 @dadi cześć Adam, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Piotr_7 Czerwiec 21, 2023 Udostępnij Czerwiec 21, 2023 Witam wszystkich uzytkowników. 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Tyberiusz Czerwiec 23, 2023 Udostępnij Czerwiec 23, 2023 Cześć, mam na imię Konstanty; Zastanawiam się nad Mechatroniką lub Automatyką i Robotyką; kupiłem kurs elektroniki. 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »