Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Ziobi witam Piotrze na naszym forum! Pozostaje mi życzyć powodzenia w realizacji marzeń 🙂 na szczęście elektronika sprzyja siedzeniu w domu w tych niebezpiecznych czasach. 

Cześć

Mam na imię Paweł. Studiuje na pierwszym roku automatyki i robotyki na politechnice Białostockiej. Od zawsze coś ciągnęło mnie do elektroniki i teraz gdy mam trochę wolnego czasu postanowiłem poznać temat od podstaw.

• Lubię! 1
(edytowany)

@pitbul Witam Cię Pawle na forum, zachęcam do aktywności 🙂 Myślę że treść kursów i forum przyda Ci się na studiach (na pewno wpis o filtrze Kalmana) 😉 

Edytowano przez Gieneq

Cześć,

nazywam się Krzysztof. Jestem całkowicie zielony w temacie elektroniki, ale zaintrygował mnie wasz kurs podstaw oraz w szczególności arduino. Jestem już szczęśliwym posiadaczem zestawu startowego do podstaw więc proszę trzymajcie mocno za mnie kciuki. Na pewno mi się to przyda. Pozdrawiam

• Lubię! 1

@jedimix cześć Krzysztof, witam na forum 🙂 Cieszę się, że nasz kurs Arduino jest dla Ciebie ciekawy - powodzenia w eksperymentach!

@snoop102 witam imiennika 😉 Udanej zabawy z malinką, w razie problemów pytaj śmiało na forum.

Witam serdecznie forumowiczów, pojawiłem się tutaj wraz z zakupem pierwszego Arduino, mam nadzieję, że wsiąknę w temat tak, że będę tu stałym bywalcem!

• Lubię! 1

@sajmon witam na forum 🙂 Trafiłeś w dobre miejsce, powodzenia w nauce programowania Arduino, w razie problemów pytaj śmiało na forum!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...