Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@DexterOrvill Cześć Kamil, witam Cię na forum! 🙂  

16 godzin temu, DexterOrvill napisał:

zrobienie skomplikowanego torta, którego do tej pory widywało się jedynie na wystawach to nielicha satysfakcja 😄

wierzę i wiem 😄 sam kiedyś nauczyłem się robić torty z witrażykami z czekolady i innymi ozdóbkami. Jeżeli radzisz sobie z takimi misternymi pracami to na spokojnie dasz radę z kursami. Zachęcam zatem do nauki i aktywności na forum. Pozdrawiam!

@cinuuuuu Cześć Marcinie, również serdecznie witam na naszym forum! 🙂 Kursy to dobry punkt zaczepny, później możesz zabrać się za inne tematy - jest tu wiele kierunkowej treści odnośnie regulatorów PID, filtr kalmana - tematy te na pewno miałeś/będziesz miał na studiach.

@jjkzk Witam na forum, powodzenia w nauce Raspberry Pi. 🙂 

@bgyhb Cześć Dominika, fajnie że się przedstawiłaś, dlatego i Ciebie chciałbym serdecznie przywitać na forum w tych niespokojnych czasach 🙂 😞 plus taki że niektórzy mają więcej wolnego czasu na hobby czy naukę. Powodzenia w zadaniach z kursów, w razie problemów śmiało pisz na forum.

Cześć,
Jestem Igor, student politechniki na wydziale elektrycznym.
Zapragnąłem praktycznej części wiedzy z zakresu Arduino ,a po nim zapewne sięgnę po raspberry PI
Pozdrawiam wszystkich użytkowników

• Lubię! 1

Cześć,

z tej strony Bartek. Jakiś czas temu zacząłem się bawić z Arduino. Teraz przyszedł czas na STM. Chciałbym dobrze je poznać i z chęcią skorzystam z Waszych doświadczeń.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników.

• Lubię! 1

Cześć mam na imię Krzysiek 31lat, szukałem informacji o elektronice w necie i trafiłem na forbot_a. Dzięki wam znalazłem swoją pasję i jak do tej pory ciągle się rozwijam. Dziękuję autorom za kursy w których łatwo można przyswoić wiedzę.

• Lubię! 1

Cześć,

mam na imię Krzychu. Z okazji urodzin zażyczyłem sobie podstawowy kurs elektroniki, bo jakoś byłem tego ciekawy no i się zaczęło główkowanie 😉 Mam nadzieję, że nie zamęcze Was oczywistymi dla Was pytaniami 😉

• Lubię! 1

Cześć, Damian

37 lat, studia ekonomiczne z magistrem,  zawód wykonywany hydraulik hahhaha. W swojej pracy natknąłem sie na systemy detekcji i gaszenia przeciwpozarowego no i sie zaczęło, głód wiedzy mnie dopadł, zrobiłem uprawnienia elektryczne ale to za mało jak dla mnie; chciałbym pogłebic swoją wiedze, ale niestety książki w polsce nie są pisane dla samouków, są napisane chyba na zaliczenie doktoratu albo dla kasy, z tego co widze kursy forbota są napisane w lekkim "ludzkim" języka, języku dla odbiorcy wiec zapowiada sie ciekawie.

• Lubię! 1

@tenacious witam na forum, powodzenia w rozwijaniu hobby 🙂 

@BartekAiR witam serdecznie na forum! 🙂 Wybrałeś dość trudny temat, ale na pewno rozwojowy. Powodzenia, w razie problemów śmiało pisz na forum.

@Cerber88 część Krzysztofie, miło czytać pozytywny komentarz na temat kursów. Fajnie że znalazłeś hobby, życzę dalszego zapału i ciekawych projektów 🙂 

@kmik witam na forum, powodzenia w nauce 🙂 żadne pytania nie są zbędne jeżeli mają do czegoś prowadzić.

@Rodi cześć Damianie, już coś pisaliśmy na forum ale i tu się dla formalności przywitam 🙂 niestety z pracą w zawodzie bywa różnie... ale fajnie że interesuje Cię to co robisz. Faktycznie kursy pisane są tak by były zrozumiałe i prowadziły do praktycznego wykorzystania wiedzy. Powodzenia w nauce!

Witam wszystkich, trafilem tutaj gdyz wlasnie( mam nadzieje ) tego szukalem, jestem mechanikiem okretowym, moja praca jest coraz bardziej zalewana mnostwem elektroniki, cos tam czlowiek wie albo wydaje mu sie ze wie takze chce poczuc sie mocnieszy w danej dziedzinie a nie ma jak od zera. Pozdrawiam 

• Lubię! 2

żadna tajemnica, ale coraz ciezej w branzy dlatego jednostki sie zmieniaja 😉  obecnie plywam na PSV ( platform supply vessel) mozna powiedziec ze najnizszy ranga ( co nie znaczy ze najmniej pracowity 😉 )   statek ktory pracuje z platformami i innymi bardziej zaawansowanymi jednostkami dzialajacymi przy wydobywaniu zlóż itp. Wszystkie jednostki nawet te najmniej wazne sa coraz mocniej zaawansowane technologicznie  takze mam nadzieje ze kurs pomoze mi poczuc sie pewniej 🙂 

• Lubię! 2

Dzień dobry, witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Jestem studentem elektroniki, a moja rejestracja na forum wynikła z chęci rozwinięcia zdolności potrzebnych w elektronice 😀

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...