Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Mniejsze jest w OBI, jednak ma już przymocowany na stałe wkręt, jednak pewnie można go usunąć, a jeszcze mniejsze jest w Pololu ale wysyłka stamtąd to chyba 18$

• Lubię! 1

Bywają małe kółka w niektórych sklepach, ale trzeba mieć szczęście, ja trafiłem teraz na ostatnie które wpadło w takie miejsce że nikt go nie widział 😋

a za ''Prototyp nr 1'' trochę mniejsze.

Dlaczego? Uważam "Prototypa" za bardzo udana konstrukcję z dużą możliwością rozwoju, brak tylko na ten rozwój czasu. Że wolny? Nie musi rozwijać większej prędkości, służy do testowania rozwiązań . Że duży? W środku jest jeszcze dużo miejsca na dodatkowe baterie i części. Procesor mały? Da się go wymienić, trzeba tylko zaprojektować nową płytę główną.

Ma mniej-więcej tyle samo funkcji co Elebot, jest od niego prostszy a przede wszystkim mój 😃

Wszystkie błędy poprawiłem do "Urwisa", błędy z "Urwisa" do "Bajtla" (tak, "Bajtla", bójcie się 😃) dzięki czemu ten ostatni rozwija przyzwoitą prędkość, ma dobrą zwrotność, zajefajne kółka z alu z oponką z uszczelki, jest większy i cięższy od "Urwisa" 2 razy, ale i tak nie jest wolny od błędów.

Teraz tak patrzałem na zdjęcia urwisa i widzę, że naklejka KAT, potem szybkie sprawdzenie profilu i co widzę, niedaleko Katowic mieszkasz :>

Trochę daleką droga do tego doszedłeś. A ja myślałem że KAT to skrót od kategoria 😋

P.S. Chodzę do Śląskich, na "Prototypie" jest tarcza z czasów prezentacji w szkole 🙂

• 4 miesiące później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...