Skocz do zawartości

Diodowe koszulki

Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.

• Do 20zł
      17
    • Od 20zł do 30zł
      42
    • Od 30zł do 40zł
      30
    • Od 40 do 50zł
      5
    • Powyżej 50zł
      3

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Uwaga! Uwaga! 😉 dostałem swoją nietypową koszulkę 😅 która już nie jest nietypowa 😋 Firma spisała się na medal 😉 poprawili ją ( brakowało tylnego nadruku) i szybko odesłali priorytetem, duży ➕ obyło się bez problemów 😉 no i teraz mogę dumnie krzewić nasze hasło:

Przyszłość jest w naszych rękach...

...bo przyszłość to robotyka.

polecam koszulki wszystkim 😉

Koszulka jest już u mnie 🙂

Jeżeli chodzi o jej wykonanie to jakość zarówno nadruku jak i samej koszulki jest na najwyższym poziomie. Robocik na plecach wygląda ekstra! Polecam wszystkim! 😃

Oznajmiam wszem i wobec że mam dziś urodziny... otwieram skrzynkę na listy. A tutaj prezent,koszulka piękna ładna i kompletna ;] Do mnie dotarła dziś.

To trzeba było się pofatygować do Trekera 😉 Poczta Polska jaka jest - każden wie. Tramwaje nie kursują, autobusy nie kursują (śnieg) a na życzliwego i jakże gorliwego listonosza liczysz? 🙂 Cierpliwości

To trzeba było się pofatygować do Trekera

To akurat ja odradzałem, bo sam nie miałem czasu na przejażdżkę do Gdańska, wydawało mi się że pocztą będzie szybciej.

Z tego co pamiętam to listy wysłałem w czwartek jednak wydaje mi się, że mogło to być po 15, czyli zgodnie z regulaminem poczty potraktowali to jako wysyłkę nadaną dnia następnego. Dziś mija w takim razie 3 dzień roboczy, reklamacje można chyba składać powyżej 4 dni.

Przeczekajmy spokojnie kilka dni, marudzenie tutaj już nic nie da, dla pewności proponuję tylko jutro odwiedzić pocztę i zapytać o list.

Ja też czekam na priorytet od zeszłej środy...

No ja myślałem nad takim rozwiązaniem żeby podjechać no ale z powodu czasu nie dało rady tak jak napisał Treker. Byłem dziś na poczcie zapytać ale nic nie znalazła w tych wszystkich przesyłkach. ;< To jest kpina co Poczta Polska wyprawia. W takim okresie powinna przyjść przesyłka zwykła a nie płacąc z nadwyżką za priorytet z takim opóżnienem.

Czyżbyś nie kupował nigdy na Allegro? 😉 Ja już się przyzwyczaiłem... Gdzieś już czytałem, że oni mogą tą paczkę wieźć nawet dwa tygodnie i nic im nie zrobisz... Witamy w pocztowych realiach 😃

Udało mi się załatwić, że kolejne rozsyłki będą realizowane przez kuriera w cenie niższej niż wychodziło to przez pocztę 😉

Teraz dużo ludzi robi zakupy przedświąteczne i na imieniny Mikołaja, więc poczta działa wolno. Bardzo wolno. Jakbyś kupował coś za granicą to by Cię szlag trafił teraz.

Szczególnie grudzień jest najgorszym miesiącem w przesyłkach. Nie dość że są "normalne wysyłki" to dochodzą 6 grudnia i święta gdzie ludzie kupują (nie)tylko prezenty.

Teraz dużo ludzi robi zakupy przedświąteczne i na imieniny Mikołaja, więc poczta działa wolno. Bardzo wolno. Jakbyś kupował coś za granicą to by Cię szlag trafił teraz.

Bez przesady, moja paczka chin dotarła do mnie w 2 dni (wysłane 24.11 odebrałem na poczcie 26.11) od wysłania z Hong Kongu pobijając przy tym poprzedni rekord, który wynosił 3 dni 😅.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...