Sabre Grudzień 4, 2013 Udostępnij Grudzień 4, 2013 KonradIC13, jak pojawi się informacja na śledzeniu poczty singapurskiej czy jakiejś tam innej to jest duża szansa, że i na śledzeniu poczty polskiej ta informacja też już będzie. Miałem tak przy ostatniej paczce, że mogłem śledzić i tu i tu w tym samym czasie a nie tak jak kiedyś, że na śledzeniu pp pojawiała się informacja jak paczka była już rzeczywiście w Polsce. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Harnas Grudzień 5, 2013 Udostępnij Grudzień 5, 2013 Miałem sytuacje że paczka po tygodniu pojawiła się w systemie śledzenia, a innym razem po 2 tygodniach odstałem paczke od listonosza, a na stronie poczty singapurskiej nic nie było. Generalnie nie trzeba panikować jeżeli nie widać naszej paczki. No może po 1 miesiącu czekania trzeba do nich napisać. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KonradIC13 Grudzień 5, 2013 Udostępnij Grudzień 5, 2013 Pojawiło się po 6ciu dniach... na stronie poczty Malezyjskiej jako przesyłka typu 'PosDaftar' Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Grudzień 6, 2013 Udostępnij Grudzień 6, 2013 Teraz HK musi sporo kombinować przez LiPole, więc widocznie mają inne kanały wysyłki 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Marooned Grudzień 6, 2013 Udostępnij Grudzień 6, 2013 Treker, wczoraj maila dostałem: Hi, we're back to shipping lipos as quickly and affordable as ever!We've caught up on the backlog and have implemented several new shipping options. We want to thank you for your patience and support during this period. (link) Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KonradIC13 Grudzień 14, 2013 Udostępnij Grudzień 14, 2013 Czy to normalne że na trackingu po wysłaniu paczki pojawiają się inne kraje niż docelowy (Polska)? Bo miałem na trackingu że wysłane z Malezji Kuala Lumpur, długo długo nic i nagle pojawia się informacja Item arrived UNITED KINGDOM Jakieś międzylądowanie? Nie ma połączenia Malezja Polska i będzie leciało drugim samolotem z UK? Tak się pytam bo kiedyś miałem przygodę jak moja przesyłka ale z USA zamiast trafić do Polski miała nieprzewidziany przystanek w Kanadzie:P Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Harnas Grudzień 14, 2013 Udostępnij Grudzień 14, 2013 Ostatnio był zmiany z przewoźnikami, ale pamiętam że moje paczki zawsze szły przez Szwajcarię, Może teraz paczki lądują w Wielkiej Brytani. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KonradIC13 Grudzień 19, 2013 Udostępnij Grudzień 19, 2013 A jak mieliście ze zmianami statusów? Często/rzadko? Bo u mnie 11go pojawiło się to "Item arrived in UK" i do dzisiaj nic się nie ruszyło, cały czas ten sam status :/ Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
OldSkull Grudzień 20, 2013 Udostępnij Grudzień 20, 2013 Teraz jest przesyłane dużo paczek (Święta). Mi ostatnio z DX czeka już 2 tygodnei na wyjście z portu lotniczego. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KonradIC13 Grudzień 20, 2013 Udostępnij Grudzień 20, 2013 Wo, ruszyło się, jest WER Warszawa... pewnie teraz będą trzymali niewiadomo ile na cle.. T.T Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź