Skocz do zawartości

[Konkurs] Sumo Challenge 2011

Pomocna odpowiedź

Również uważam, że zawody były bardzo dobrze zorganizowane. Nic tylko pogratulować organizatorom. Szczególne podziękowania dla bulibulibu, za całokształt. Dla nas zawody bardzo udane. Dzięki.

Wpadłem na taki dosyć fajny pomysł 😉 Chodzi o to żeby na YT, albo na forbocie zrobić zakładkę również z filmami z zawodów. Na forum byłoby to coś w postaci wideorelacji (coś w stylu zakładki fotorelacje), albo na YT w postaci playlist. Co wy na to? 😉

Był już takie pomysły, ale ciężko to jakoś zorganizować i utrzymywać w tym logiczny porządek.

Przy każdych zawodach w terminarzu jest informacja, że więcej zdjęć i filmów znajduje się w konkretnym temacie i na razie nie planuję zmian. Aktualnie mam do wprowadzenia 3 nowości, gdy to zrealizuje będę mógł zająć się resztą.

Dałem trochę zdjęć, ale okazało się , że 90% z nich było poruszone, lub nieostre. Filmiki wyszły lepiej 😃.

@edit

Filmiki wrzucę, jak uda mi się je skompresować, bo wysyłanie 1,5Gb na YouTube, nie jest bardzo przyjemne

• 2 miesiące później...

Po zawodach GROM dostał wiadomość, że do puli nagród zostaje dodana prenumerata miesięcznika PAR. Dziś dotarło pierwsze wydanie z 2012r. wraz z książką "młodzi innowacyjni", za co wielkie dzięki.

Pragnę również pogratulować artykułu "Line Follower - autonomiczny robot śledzący trasę" autorom: inż. Bartosz Derkacz oraz inż. Szymon Mońka. Shock szybciej się doczekał opisu w PAR niż na FORBOT:D

Potwierdzam. Do nas również dotarła Elektronika Praktyczna 1/2012 🙂.

@Hungry- jakbyś mógł zrobić zdjęcia artykułu i przesłać mi na maila byłbym wdzięczny:).

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...