Skocz do zawartości

[Zawody] Robotic Arena 2011 (Wrocław)

Pomocna odpowiedź

To zorganizujcie zawody na ziemi i będą zgodne z regulaminem minisumo. Jeśli Wam zależy na ułatwieniu oglądania zmagań to Wy powinniście pomyśleć o zabezpieczeniu ringów. Jak dla mnie konkurencja może się rozgrywać na ziemi, jako zawodnikowi mi to nie przeszkadza.

KD93, ma rację. Myślę że nikomu nie będzie przeszkadzać rozgrywanie walk na ziemi, a dzięki temu roboty dłużej przeżyją 😉 mogą walczyć na ziemi tak jak roboty Sumo.

Widzę, że całkiem sporo (bo aż 6) zarejestrowanych jest robotów do kategorii micromouse. Ktoś z Was będzie brał udział w zawodach z własną myszą 🙂? Po nazwie poznałem tylko robota Grabo.

grabo, to raczej nie ten Inżynier - ten nesa by sie raczej nie zmieścił do labiryntu nawet 😋 Poza tym, nawet Jeżyków nie ma, więc nes raczej nie jedzie.

@pawelk KD93 ma racje to w waszym interesie powinno być zapewnienie uczestnikom jak najlepszych warunków do rywalizacji. w Sosnowcu było to zrobione dobrze bo obwódka wokół stołu była poniżej dojo w Łodzi mimo dobrych zamiarów organizatorzy przegieli z wysokością ścianek i w finale Kraken 2 razy praktycznie sam wyjechał 🙁 natomiast wielki pozytyw dla Łodzi za to jak odgrodzili publiczność od ringu w Sosnowcu tego brakowało a jest to naprawdę istotne.

grabo, zależy o co pytasz 😉 Po prostu osoba odpowiedzialna za harmonogram ma ostatnio dużo na głowie, ale można założyć, że rejestracja będzie od 8 do 10-10:30, a eliminacje zaczną się od 10:30. Finały zapewne od 19 😉

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...