Skocz do zawartości

[Zawody] Festiwal robotyki i zawody CybAiRBot 2012 (Poznań)

Pomocna odpowiedź

Macie może jakiś plan? Co, kiedy, w jakiej kolejności? 😉 Od której zaczynają się zawody, bo nie umiem znaleźć tych info na Waszej stronie 🙄

pawcio0928, Biblioteka jest w części po lewej stronie Centrum Wykładowego. C4 to największa sala - trudno nie znaleźć, C2 i C3 to z tego co pamiętam sale po prawej stronie od wejścia.

Mapa będzie wydrukowana na broszurce informacyjnej rozdawanej w czasie zawodów. Z tym w kieszeni nie powinniście się zgubić 🙂

EDIT:

Pracujemy też nad aplikacją na Androida, w której będzie mapa, aktualne wyniki, harmonogram i kilka dodatkowych informacji. Pracujemy, więc jeszcze jej nie ma, ale jeśli zdążymy to umieszczę tu informację.

ProeXtreme, hah nie dobijaj, już drugi rok z rzędu nie wystartuję, w zeszłym roku pech (padł mostek dwa dni przed zawodami, a nie miałem w PZN narzędzi do naprawy), a w tym roku z własnej głupoty i pazerności: zaprojektowałem elektronikę ponad moje umiejętności programistyczne i ilość wolnego czasu (druga połowa maja to nie jest najlepszy czas na hobby 🙁 ). Terminy tych imprez powinny być "posesyjne" a nie "przedsesyjne".

Życzę powodzenia wszystkim startującym, do zobaczenia w sobotę na zawodach (będę jako widz i fotograf ;] )

Roboty na sobotę przygotowane?

Prawie... płytka z Satlandu będzie w czwartek wieczorem, więc piątek zapowiada się wyśmienicie.

Opony twardnieją w formach, obudowa powstaje. Ogółem nie najgorzej.

Jeżeli się powiedzie to będą nawet i dwa ms.

Przy robieniu pługu udało mi się nawet "skonstruować" giętarkę - imadło + kawałek dywanu.

1mm nierdzewka nie miała szans 😃

[ Dodano: 22-05-2012, 22:04 ]

ps. ProeXtreme, ty coś masz poza Izybotem?

ps. ProeXtreme, ty coś masz poza Izybotem?
Pewnie! Chęci mam i wolne miejsca w aucie 😃

A tak na poważnie to mój robot jest w trakcie projektowania. Ze względu na dużą ilość obowiązków na studiach musiałem wstrzymać z pracami. Po wakacjach nowy robot powinien być gotowy przynajmniej w części mechanicznej i elektronicznej.

Witam

Szybko się zorientowałem jedzie ktoś z trójmiasta ??

Na miejscu można się rejestrować czy raczej już jest to nie możliwe ?

Pozdrawiam

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...