Skocz do zawartości

Robomaticon - 07.03.2015, Warszawa

Pomocna odpowiedź

Bobby, temat rejestracji był już poruszany w shoutboxie. Faktycznie dość niefortunne rozwiązanie 🙂

Ja natomiast zwracam uwagę na harmonogram, szkoda, że rejestracja jest tak wcześnie (tylko do 8:30). Wyklucza to możliwość komfortowego przyjazdu rano, w dniu zawodów. Przykładowo z Trójmiasta pociągi w Warszawie są albo o 5:30 rano, albo o 9:30.

Witam,

Przyznajemy, w tym roku rejestracja nam trochę nie wyszła 😳

Jeżeli chodzi o rejestrację, to te godziny napewno ulegną małemu przeciągnięciu, zdajemy sobie sprawę z osób dojeżdżających z drugiego końca kraju.

Odpowiadając na pytanie matty'ego- nie, zapis jest możliwy tylko do jednej z tych grup.

Ja już mam zaklepaną kuszetkę więc mogę od rana szturmować gmach PW 🙂 Osoby jadące PolskimBusem uprzedzam tylko, że może być Wam zimno, gdy rano utkniecie na dworcu PKS w oczekiwaniu na start metra 😉

Z wiadomych przyczyn wolelibyśmy nie przeciągać zbyt długo, lecz jeżeli będzie to konieczne rejestracja zostanie przeciągnięta nawet do godziny 10:00.

Należy jednak się liczyć z tym, że kwalifikacje nie ruszą przed zamknięciem rejestracji.

Szkoda, że mówicie to dopiero teraz. Czyli rozważacie przesunięcie startu eliminacji z 8:30 na 10? Rozumiem, że to przesunie harmonogram całego wydarzenia? Dajcie jasną odpowiedź w miarę szybko, pamiętajcie, że sporo osób kupuje z wyprzedzeniem bilety na powrót...

• Lubię! 1

To ja mam jeszcze pytanie odnośnie parkingu. Będzie można bez problemu wjechać na parking, czy trzeba szukać po mieście jakiegoś miejsca?

Witam,

Przyznajemy, w tym roku rejestracja nam trochę nie wyszła 😳

Jeżeli chodzi o rejestrację, to te godziny napewno ulegną małemu przeciągnięciu, zdajemy sobie sprawę z osób dojeżdżających z drugiego końca kraju.

Trochę?... To eufemizm 😋 Udało mi się zarejestrować robota. Jakoś. Po zarejestrowaniu już nie można do niego wrócić (a przynajmniej nie znalazłam nigdzie na stronie stosownego linku), więc nie jestem pewna jak go nazwałam i jaką nazwę zgodnie z regulaminem powinnam umieścić na robocie.

Nie znalazłam też informacji, czy w tym roku także zbieracie haracz na rejestracji, czy zależy on od liczby członków drużyny czy od liczby robotów, jakiej jest wysokości i jak w ogóle dodać innego członka do teamu. A potem zmienić go jako odpowiedzialnego za robota (cokolwiek ten zapis znaczy).

Eliminacje nie rozpoczną się przed 9.00 bez względu na to, czy rejestracja zostanie przedłużona czy nie.

Jeżeli chodzi o parking to jest możliwość, potrzebujemy jednak numeru rejestracyjnego samochodu i jeżeli nie jest się studentem PW to parking niestety jest płatny .

Wpisowe jest i wynosi 15 zł, płatne od każdego członka drużyny.

natoska, pisałem o tym w shouboxie, ale tam szybko giną informacje. Wejdź w USER ACCOUNT i kliknij na nazwę teamu, wyświetlisz w ten sposób zarejestrowane roboty.

• Lubię! 1
Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...