Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam wszystkich, mam na imię Paweł, lat 51. Od jakiegoś czasu bawię się Arduino dlatego zawitałem na to forum.

• Lubię! 1

Dobry wieczór.

Rozpocząłem własną konstrukcję stacji/kontrolera pogody w oparciu o Arduino UNO; jest to mój pierwszy kontakt z automatyką.
Elektronika u mnie na poziomie dawno skończonej szkoły średniej, a że w dzieciństwie przeżyłem traumę, bo mnie prąd poraził po włożeniu dwóch szpilek do kontaktu, to i oceny miałem nienajlepsze w temacie. Nadrabiam 🙂

Bardzo mi się podoba tutaj potraktowanie tematu od podstaw, a i język kursów jest bardzo gładki dla Elektrolaika. Mam tylko jedną uwagę - w kursie lutowania pokazujecie bardzo piękne ćwiczebne płytki drukowane, których niestety brakuje mi w zestawie szkoleniowym, który zakupiłem w Botlandzie 😕

Pozdrawiam Wszystkich,
Rafał

• Lubię! 1

@Rabeen witam na forum, miło słyszeć, że nasze kursy są pomocne 🙂 Przepraszam za brak płytek w zestawie, musiał wkraść się jakiś błąd. Napisz proszę na adres [email protected]l, na pewno szybko uda się dosłać brakujące płytki. Zgłosiłem temat swoją drogą, ale Twoja reklamacja jest konieczna do dosłania płytek. Przepraszam za problem, mam nadzieję, że dalej obejdzie się już bez takich niespodzianek!

• Lubię! 1

Czesc wszystkim,

Robert, lat 35 (chyba ostatni raz pisałem ile mam lat na gadu gadu, bo wydaje się dużo jak na to patrze :D ). Totalny nowicjusz odnośnie elektroniki. Mam nadzieje że kurs mnie wciągnie i będzie to początek nowego hobby.

Pozdrawiam

• Lubię! 1

@MrH4ze witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@_rob_ cześć Rober, witam na forum 🙂 Mamy tutaj różnych kursantów - od uczniów ze szkół podstawowych, aż po emerytów. Więc głowa do góry - jeszcze jesteś w tej młodszej połówce! Powodzenia w eksperymentach z elektroniką - w razie problemów pytaj śmiało na forum.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...