Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@jarekkrak cześć Jarek, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z robotyką 🙂

@Wiewiur cześć Jakub, witaj na Forbocie! Elektronika to bardzo ciekawe hobby, na pewno się wciągniesz - zachęcam do stałej aktywności na forum 😉

(edytowany)

Witam serdecznie społeczność portalu, znalazłem się tu przypadkiem podczas szukania napędu elektrycznego do konwersji zaburtowego silnika spalinowego,

Serdecznie pozdrawiam.

Edytowano przez krzysztofkrzys
  • Lubię! 1

Witam serdecznie 

Nazywam się Kamil mam 14 lat i dopiero zaczynam zabawę z programowaniem. Obecnie uczę się w szkole podstawowej ale zamierzam pójść do szkoły o profilu informatycznym od następnego roku.

• Lubię! 1

Witam. Mam na imię Bogdan. Ukończyłem studia na Politechnice Łódzkiej wydział mechaniczny. Od 20 lat programuję w Delphi, a od 5 lat staram się poznać Arduino.

Stworzyłem wiele programów zarówno w jednym jak i drugim środowisku. Obecnie zaczynam łączyć programy napisane w Delphi z Arduino. Steruję Arduino programami napisanymi w 

Delphi (np. sterowanie przekaźnikami za pomocą sieci Ethernet). Do tej pory wszystkie problemy rozwiązywałem sam. Przez przypadek znalazłem Wasze Forum i pomyślałem sobie, że Wasze doświadczenie pomoże mi w rozwiązaniu wielu problemów.

Pozdrawiam.

• Lubię! 1

@krzysztofkrzys cześć Krzysztof, witam na Forbocie 🙂 W tym temacie nie rozwiązujemy problemów technicznych, więc najlepiej będzie, jeśli założysz osobny wątek, w którym opiszesz swój problem. Na pewno ktoś Ci pomoże 🙂

@Kamil32 cześć Kamil, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z programowaniem. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

@Daro_P cześć Darek, trafiłeś w dobre miejsce - witam na forum i również pozdrawiam!

@alarmb cześć Bogdan, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

• Lubię! 1

Czesc

Jestem Maciek. Zawsze mialem jakies pomysly na uklady elektroniczne, ale nigdy nie wiedzialem jak sie do tego zabrac. Dopiero nie dawno wpadlem na Wasz kurs i odrazu zamowilem podstawy elegroniki i Raspberry Pi. Teraz mam nadzieje nauczyc sie podstaw przynajmniej na tyle zeby moc tworzyc dzialajace prototypy. Zawsze balem sie trudnosci ale jak na razie to troche jak budowanie z klockow lego albo skladaniem szafy z Ikei 🙂 . Kursy sa swietne. 3majcie kciuki.

• Lubię! 1

Cześć !

mam na imię Łukasz i 31 lat, zaczynam dopiero przygodę z elektroniką, odkładałem to wiele razy, aż w końcu wirusowe warunki pozwoliły poświęcić więcej czasu w domu na odłożone sprawy 🙂

Prezent zamówiony u Mikołajki, na szczęście dotarł 😉 

Mój plan najpierw elektronika, potem mikrokontrolery. Do usłyszenia !

• Lubię! 2

@mazem witaj Macieju na forum 🙂 

15 godzin temu, mazem napisał:

Zawsze balem sie trudnosci ale jak na razie to troche jak budowanie z klockow lego albo skladaniem szafy z Ikei 🙂 . Kursy sa swietne. 3majcie kciuki.

Coś z klocków w tym jest, albo raczej klocki są jak elektronika 😄 dziękujemy za pozytywne komentarze dotyczące kursów, powodzenia w nauce!

@grabarcz również serdecznie witam Cię Łukaszu na forum 🙂 fajnie, że dobrze wykorzystujesz te nieco inne warunki, zachęcam Cię tez do aktywności na forum 🙂 

Witam. Mam na imię Antoni, lat 24. Akutalnie kończę studia na kierunku informatyki stosowanej. Interesuję się robotyką i róznego rodzaju systemami zautomatyzowanymi 🙂 

• Lubię! 1

Witam wszystkich,

mam na imię Zbyszek, jestem automatykiem i bardzo spodobały mi się kursy na Forbocie z elektroniki i oczywiście z podstaw Arduino. Chętnie będę eksperymentował z tą niezwykłą platformą i uczył się programowania w jezyku Arduino. Pozdrawiam serdecznie

• Lubię! 1

@Noxie @Rael witam Was na forum. Czytając wpisy pierwsze co pomyślałem, że jesteście z tego samego kierunku i roku, ale jednak widzę, że macie inne tematy studiów. 🙂 Powodzenia w zdawaniu studiów!

@Zbyszek5 witaj Zbyszku na naszym forum. Bardzo dziękujemy za budujące komentarze, zachęca to do dalszej pracy. Powodzenia w nauce, w razie problemów chętnie pomożemy 🙂 

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...