Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@babyfrycia witam Patrycjo na naszym forum 🙂 fajnie, że masz takie zainteresowania, to się chwali. Jak zawsze zachęcam do zadawania pytań na forum w razie niejasności. Powodzenia! 💪

38V8UNCL

Dzień dobry. Mam na imię Hubert na co dzień pracuję jako operator wózków widłowych.Elektronikom a raczej jej podstawami zajmuję się od kilku dni, jestem kompletnie zielony. Ale mam nadzieję że dzięki kursowi uda mi się choć trochę poznać zagadnienia elektroniki.Oczywiście traktuję to jako ciekawe hobby.

• Lubię! 1

Witam!

Właśnie odebrałem swój zestaw i zaczynam edukację od podstaw...

Tak że tego,...

Powodzenia, Do widzenia.

• Lubię! 1

Witam. Nazywam się Radek, mam 33lata. Bardzo lubię sprzęt audio i to w dużej mierze dzięki niemu tutaj jestem, szczególnie lubię magnetofony kasetowe :) Elektronika od zawszę mnie fascynowała i od dzieciaka lubiłem "pobawić" się lutownicą itd. Lecz nigdy nie było wewnętrznej chęci, aby się w tym kierunku szkolić. Na szczęście teraz taka chęć się pojawiła i mam nadzieję, że nie tylko na dobrych chęciach się skończy :) Pozdrawiam Wszystkich

• Lubię! 1

Cześć, mam na imię Mikołaj i mam 20 lat. Trafiłem na ten kurs szukając właśnie jakiegoś kursu z elektroniki. Od ponad pół roku prowadzę własny serwis hulajnóg elektrycznych i rzeczywistość przerosła moje oczekiwania. Nie spodziewałem się, że będzie tyle hulajnóg z problemem z elektroniką. A że ja praktycznie nic nie umiem to stwierdziłem, muszę się nauczyć, przynajmniej podstaw. Sezon się skończył więc uznałem, że będzie to dobry moment na naukę z powodu dużej ilości wolnego czasu.

• Lubię! 1

Witam.Mam na imię Karol. Ukończyłem jakiś czas temu studia techniczne. Z elektryką i elektroniką miałem styczność na studiach. Zdobyłem też uprawnienia elektryczne do 1 kV.Ogólnie zaciekawił mnie ten temat.Zawsze miałem problemy z praktyką jeśli chodzi o ten dział fizyki. A mianowicie pomiary itd. Wiadomo jak to jest na studiach. Więcej teorii niż praktyki.Teorię opanowałem nie miałem z nią nigdy problemów. Od dawna interesują mnie starsze sprzęty naszej rodzimej produkcji. Chciałbym sam w miarę możliwości trochę dłubać w nich: naprawić coś jak się zepsuje czy też przestroić radio w razie potrzeby. Od dawna myślałem co tu zrobić,żeby trochę podszkolić się z elektroniki. Kilka dni temu trafiłem na Wasz blog. Bardzo spodobał mi się. Zobaczyłem,że prowadzicie sporo kursów online. Są one napisane prostym,przystępnym językiem. I postanowiłem,że spróbuję zgłębić temat. Mam nadzieję,że przerobienie kursu elektroniki poziom I pozwoli mi na poznanie od strony praktycznej elektroniki i sprawi,że będę w stanie podłubać w sprzętach elektronicznych.Pozdrawiam,

• Lubię! 1

@Herman witam serdecznie Hubercie na forum 🙂 

@tymonsadlek witam serdecznie 🙂 pewnie, pytaj, postaramy się pomóc.

@Ponczo witam na forum 🙂 

@berguson witam na Forbocie, fajnie że zaczynasz z kursami elektroniki. Powodzenia i życzę dużo zapału 🙂 

@Radek88 witam Radku na naszym forum 🙂 fajnie, że realizujesz pasje, elektronika może być hobby na całe życie i choć jest coraz bardziej skomplikowana to w wielu miejscach praktyczna wiedza się przyda. Starsze sprzęty audio na pewno da się ożywić 😉 

@Pan___jan witam serdecznie 🙂

@Mikolo witaj Mikołaju na naszym forum 🙂 ciekawą masz historię i jesteś bardzo odważny biorąc się za taki interes. Na pomorzu rowery, a później hulajnogi pojawiły się stosunkowo niedawno. Rowery już się skończyły z powodu licznych awarii 😞 widać, że to trudny temat.

@Karol85 witaj Karolu 🙂 fajnie, że chcesz rozwinąć to czego nauczyłeś się na studiach. Z wiedzą teoretyczna pewno będzie Ci łatwiej. W razie problemów śmiało pytaj na forum 🙂 

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...