Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Magic78 witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@BIZON999 cześć Krzysztof, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne - w razie problemów pytaj śmiało.

(edytowany)

Witam, z tej strony Ada. 
Jestem zainteresowana elektryka, a poniewaz remontuje stary dom, poglebianie tej wiedzy okazalo sie bardzo przydatne. Tak trafilam na kurs podstawowy forbota, milo Was poznac! 

Edytowano przez AdaW
  • Lubię! 2

@AdaW cześć Ada, witam na Forbocie 🙂 Nie zajmujemy się tutaj zbyt często typową elektryką, ale mam nadzieję, że podstawy elektroniki pomogą Ci wejść w ten świat. W razie problemów pytaj śmiało na forum.

@mikotka8 witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum!

Witam serdecznie, trafiłem tutaj przez youtube szukając odpowiedzi na pewien temat, mam 25 lat, postanowiłem rozpocząć studia mechatroniczne więc myślę że będę tu często bywał 🙂

• Lubię! 2

Dzień dobry, mam na imię Łukasz mam 40 lat z wykształcenia jestem elektronikiem, od 15 lat pracuje w Służbach Utrzymania Ruchu jako... no właśnie.., chyba najwłasciwiej bedzię napisać jak uniwersalny żołnierz. Elektryk, automatyk, elektronik, tokarz. frezer, spawacz itd itd (...a swojego czasu nawet kelner, fryzjer i domokrążca 😂 )

Cześć wszystkim !

• Lubię! 2

Witam wszystkich, zaliczam się do "młodzieży starszej", z wykształcenia jestem elektronikiem,  pracuję jako elektryk (niestety w życiu nie zawsze robi się to co lubi). Wracam do korzeni i pomyślałem, że nauka programowania pozwoli mi utrzymać dobrą kondycję głowy. Gdy zaczynałem nie było komórek, internetu, a komputery były w powijakach. Teraz wiedza wchodzi mi do głowy o wiele wolniej niż bym chciał, ale mam nadzieję, że dzięki kursom Arduino trochę się to polepszy. Pozdrawiam wszystkich.

• Lubię! 2

@Colt cześć Łukasz, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@Gosiak witam na forum 🚀

@krupiszon witam na Forbocie, mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. Powodzenia!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...