Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam wszystkich na forum. Mam na imię Krzysztof mam, 51 lat jestem automatykiem, "liznąłem" trochę elektroniki a teraz zaczynam zabawę z arduino. Z informatyką to jest różnie, wiem że gdzieś dzwoni ale nie do końca wiem gdzie 😉 Zajmuję się trochę fotowoltaiką (offgrid) i chcę zbudować system sterowania oparty na arduino. Pozdrawiam

• Lubię! 2

Witam wszystkich

Cieszę się, że mogę dołączyć do grupy. Zawsze mnie interesowało programowanie sprzętowe i w końcu jestem posiadaczem Arduino i zestawu robota mobilnego

• Lubię! 2

Cześć, 

W związku z tym że temat elektroniki jest mi zupełnie obcy postanowiłem nauczyć się czegoś nowego. Mam nadzieję że będzie to przygoda na długie lata.

Pozdrawiam wszystkich 

• Lubię! 2

Witam wszystkich, może prozaiczna przyczyna kursu ale chcę się nauczyć lutować oraz poznać swiat elektroniki aby samemu naprawiać swoje sprzęty oraz tworzyć coś samemu. Stało się to moim hobby i odskocznią od codziennego życia. 

• Lubię! 2

@Piotr_7 witam na forum 🙂

@Tyberiusz cześć Konstanty, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że nasz kurs będzie pomocny.

@Krzych72 cześć Krzysztof witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

@jan1 witam na forum i życzę owocnych eksperymentów z Arduino w praktyce 🙂

@Mabarix witam na forum - elektronika to ciekawe hobby, mam nadzieję, że się wciągniesz!

@Avatar80 cześć Łukasz, witam na forum i zachęcam do regularnej aktywności 🚀

@kadwa20 witam na Forbocie, mam nadzieję, że nasze materiały pomogą Ci wejść w świat elektroniki!

@Glider nie ma czego, zachęcam do stałej aktywności 😉

@gogrzesiek witam na Forbocie!

Witam wszystkich, zaczynam uczyć się elektroniki wraz z moim synem, oczywiście korzystając z kursu Forbot-a.

Pozdrawiamy!

• Lubię! 2

Witam. Mam na imię Adam. Mam 49 lat. Z wykształcenia technik telekomunikacji, zawodowo mechanik rowerowy 🙂 Zaczynam zabawę z arduino i malinką. Może jakiś smart dom sobie zrobię 🙂 

• Lubię! 2

Cześć, jestem Maciej. Mam 28 lat, elektronika interesuję się od pierwszych lat liceum. Z perspektywy lat wiem, że mogłem wybrać technikum związane z tą dziedziną, na pewno posiadałbym już znacznie większą wiedzę. Niestety do tej pory interesowałem się tematem bardzo powierzchownie, przez brak czasu lub niepotrzebne wymówki. Od kilku tygodni bawię się elektroniką samochodową i wierzę, że ta motywacja plus forbot pozwoli mi na dobre scementować relację z tą branżą. Pozdrawiam! 🙂 

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...