Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam nazywam się Robert, jestem nowym na forum i użytkownikiem pi4b, jestem na emeryturze i postanowiłem sobie przypomnieć stare gry z 80,90 lat używająć malinę. Pozdrawiam wszystkich.

• Lubię! 2

Cześć. Inż Informatyk 27 lat. Zainteresowanie elektroniką wynikło z tego, że kupiłem lutownicę, której nigdy w domu nie było i perfekcjonizm nakłonił mnie, by przerobić "Kurs Lutowania". Od razu jeszcze kupiłem "Mistrza Elektroniki" Czy wynikną z tego praktyczne projekty, to jeszcze nie wiem.

• Lubię! 2

Cześć Wszystkim.

Jestem Bartosz, lat 32. Z wykształcenia inżynier budownictwa. Do niedawna elektroniką zajmowałem się tylko hobbystycznie, a aktualnie rozpoczynam III semestr na kierunku Elektronika i telekomunikacja na Politechnice Bydgoskiej.

Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego dnia 🙂

• Lubię! 2

Witam wszystkich jestem początkujący z tematami elektroniki ale mam nadzieję, że razem z wami i kursami uda mi się podnieść swoje kwalifikacje i będę się rozwijał w tym temacie Pozdrawiam.

• Lubię! 2

Jestem pierwszy raz na tej stronie. Stało się to za sprawą zestawu elektronicznego, który od niedawna wykorzystuję w pracy z młodzieżą. Pierwsze wrażenia mam bardzo pozytywne. Pozdrawiam wszystkich uczestników Forum.

• Lubię! 1

@Cosmicgoa witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

@Fighter witam na Forbocie, mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne - powodzenia!

@Baris91 witam na forum! Miło słyszeć, że elektronika z hobby stała się czymś więcej. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony z wybranej drogi!

@kamcio04 witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂 

@Tadeusz750 witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że nasze materiał będą pomocne. Powodzenia!

@Gregorius cześć Grzegorz, witam na Forbocie! Dzięki za obszerne przywitanie - masz rację, na naukę nigdy nie jest za późno. Miło słyszeć, że nasze kursy wyglądają dla Ciebie ciekawie. Taki był ich główny cel, mają zainteresować każdego podstawami elektroniki w praktyce. Książki na spirali czasami wyglądają (niestety) mniej atrakcyjnie, ale w praktyce takie rozwiązanie sprawdza się znacznie lepiej - miło, że doceniłeś ten szczegół! Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce i zachęcam do stałej aktywności. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

Hej,

Jestem Marcin, z wykształcenia informatyk. Mam zamiar zagłębić się w RPi i wykonać kilka interesujących projektów. Jestem przekonany, że kurs oraz to forum pozwoli mi zrealizować cel.

Pozdrawiam wszystkich! 

• Lubię! 1

Hej!
Jestem hobbistycznym elektronikiem. Z wykształcenia i z zawodu programista.
Na forum dołączyłem, aby dzielić się osiągnięciami i wspomóc się przy rozwoju hobby 🙂

• Lubię! 1

@marhav cześć Marcin, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z RPi w praktyce. Pamiętaj, że niedawno wyszło zupełnie nowe Raspberry Pi 5, miej to na uwadze podczas nauki 🙂

@Veo witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🚀

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...