Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Enrico witaj Tomku na Forbocie 🙂 

11 godzin temu, Enrico napisał:

próbował znaleść informacje jak działa prąd.

To na pewno znajdziesz 😉 

@Bohdan witam serdecznie 🙂 

@Ebaryk witaj Ryku na naszym forum 🙂 Przeczytałem co piszesz i masz ciekawą historię. Dobrze, że przez te lata nie zniechęciłeś się do nauki elektroniki, faktycznie może być ona trudna i jej szczegóły akademickie są trudne jak sam zauważyłeś. Tu staramy się przekazać szczególnie początkującym wiedzę bardziej strawną, bo popartą praktyką. A później to już z górki 🙂 

Fajnie, że tu trafiłeś, zachęcam Cię do pozostania dłużej.

• Lubię! 1

Cześć, jestem Krzysiek , mam 26 lat, z wykształcenia mechatronik z zamiłowaniem do cyberbezpieczeństwa. Pragnienie rozwoju zaprowadziło mnie na to forum. Pozdrawiam serdecznie.

• Lubię! 2

Dzień dobry. Mam na imię Szymon i mam 24 lata. Interesuję się programowaniem (piszę zarówno aplikacje internetowe jak i programuje od czasu do czasu mikrokontrolery). Rok temu zakupiłem Arduino, a teraz mam zamiar przerzucić się na coś "większego", czyli stm32 🙂 Mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych informacji oraz nowinek ze świata techniki, a także w razie czego znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania w czasie nauki 😉

• Lubię! 2

@dorime witaj Szymonie na naszym forum 🙂 

4 godziny temu, dorime napisał:

a teraz mam zamiar przerzucić się na coś "większego", czyli stm32

To myślę, że najnowszy kurs STM32L4 będzie dla Ciebie idealny 🤩

• Lubię! 1
(edytowany)

Witam wszystkich mam na imię Janusz , zawodowo zajmuje się budową i obsługą  podstacji trakcyjnych, programowaniem PLC itp.  Moją przygodę z elektroniką zacząłem bardzo dawno temu bo pod koniec lat 80 tych. Od kilku lat bawię się z Raspberry , robię małe doświadczenia fizyczne np.z cewkami Tesli, ale od dzisiaj zaczynam przygodę z włoskim sterownikiem Arduino.Pozdrawiam miłośników tego pięknego świata🙂🖐️

Edytowano przez Telidon
  • Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...