Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Do wszystkich zostały wysłane maile z listą wylosowanych, nie dostałeś takiej, Sabre? Są tam nagrody i przy nich nazwiska osób, które je wylosowały. Skąd wiesz, że coś wygrałeś? Bo szczerze mówiąc, Jarka to tam nie ma 🙂

Dostał już ktoś wylosowaną nagrodę od Farnella? Bo minął już tydzień, wysłałem dane kontaktowe i 0 odzewu. Mam się zacząć niepokoić?

Dostał już ktoś wylosowaną nagrodę od Farnella? Bo minął już tydzień, wysłałem dane kontaktowe i 0 odzewu. Mam się zacząć niepokoić?

Dostajesz coś od kogoś za darmo, daj temu komuś z 2 tyg czasu...

I jak Sabre? Doszło już coś do Ciebie? Ja dzisiaj dostałem to: www.st.com/stm8s-discovery też za zarejestrowanie się w terminie 🙂.

Dostałem studencką wersję programu LabVIEW, szczerze mówiąc nie znam i nie wiem do czego to służy, po wygooglowaniu na szybko mogę stwierdzić, że może się przydać, niemniej dziękuję, niecodziennie się wygrywa coś nie będąc na zawodach.

Ja już poważnie martwię się o tą moją nagrodę, w poniedziałek będę mailował do Farnella, wolałbym zadzwonić ale nie podano mi w mailu telefonu 🙁

KD93, spokojnie, z Farnellem czasami kontakt bywa utrudniony, ale wywiązują się ze swoich zadań, szczególnie z wysyłkami 😉

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...