Skocz do zawartości

Diodowe koszulki

Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.

• Do 20zł
      17
    • Od 20zł do 30zł
      42
    • Od 30zł do 40zł
      30
    • Od 40 do 50zł
      5
    • Powyżej 50zł
      3

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Tego robota nie trudno znaleźć bo to dość często spotykane rendery. Dziś dostałem render zamówiłem koszulkę testową. Od jutra zacznę "zapisy" na pierwsze koszulki - z góry uprzedzam, że konieczna będzie szybka decyzja i równie szybki przelew 😉

Testowe koszulki dostanę w czwartek, wtedy wrzucę dokładne zdjęcia jak to wygląda. Jeśli jakoś będzie niezadowalająca - nie wykonamy koszulek, dlatego nie ma co się obawiać przy składaniu "zamówień".

To ja z odpowiedzią się wstrzymam do jutra, ale co do przodu to myślę, że zamiast 10cm dał bym 15cm 🙂

bo to taki małe wychodzi chyba.

Przy 15 część nadruku byś już zasłaniał sobie smyczą, którą byś miał na szyi 😉

Zresztą teraz to i tak testowe są w druku, więc nic nie zmienimy.

Pamiętaj tylko, że zgłosić musisz się jutro, bo w piątek to już będzie wysłane zamówienie do drukarni.

Otrzymałem pierwszą koszulkę z firmy Printown, jakość jest bardzo dobra - nie jestem dobrych fotografem, wrzuciłem to co udało mi się zrobić. Zdjęcia w różnej rozdzielczości, te na których było widać szczegóły wrzuciłem w największej jakiej miałem. Dodatkowo w załączniku paczka tych samych zdjęć w trochę lepszej jakości.

Dodam tylko, że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach.

koszulka1.zip

Spokojnie dane do przelewu podam zainteresowanym w weekend - i tak będę musiał wyłożyć za wszystkich, bo gdybym miał czekać na przelewy to byśmy się nie wyrobili.

Tylko teraz martwi mnie (delikatnie powiedziane) jedna rzecz, w ankiecie zagłosowało na tak 48 osób, a jak co do czego to zgłosiło się

Ja głosowałem - jednak w tym roku nie pojawię się na żadnych zawodach - więc nie pisałem w tym temacie. Jeżeli jest możliwość wysyłki (nawet za 2-3 tygodnie) to chętnie się dopiszę na listę zamawiających i dokonam stosownego przelewu w weekend 😉

Oczywiście, że jest taka możliwość. Tylko trzeba się liczyć ze zwiększonymi kosztami o jakieś 10zł. Konkretne kwoty podam przy przelewach 😉

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...