Skocz do zawartości

Bugi na forum bądź stronie

Pomocna odpowiedź

na stronie głównej widnieje napis ''Robotyka w praktyce - czyli nasze konstrukcje '' mimo, iż są też umieszczane tam odniesienia do artykułow i teorii. Chodzi o tą tabelkę największą na środku 🙂

Tabela "Ważne tematy":

Czy chcesz, aby w nagłówku wyświetlana była lista 15 ważnych tematów na diodzie. (Wybierz 'nie' aby ukryć.)

Taki mały błąd w edycji profilu. A drugie to dlaczego jak wchodzę żeby zobaczyć swoje posty to mam 14 a w profilu mam wpisane 10?

Nie we wszystkich działach zliczane są posty użytkowników. Możliwe są też małe błędy, niwelowane poprzez okresową synchronizację bazy danych.

Witam.

Troszkę dawno byłem na forum i widzę, że się dużo pozmieniało ( 😖 ), przeglądałem sobie nowy dział - "Robotyka artykuły" i znalazłem literówkę (chyba, ale z polskiego miałem czwórkę więc raczej się nie mylę 😕 ). Tu wklejam kawałek strony:

Artykuły o robotyce - Dla początkujących

W tej kategorii znajdujom się artykuły napisane specjalnie dla początkujących, czyli osób oczekujących, że zostaną wprowadzone w świat robotyki amatorskiej przez doświadczonych użytkowników.

Taka mała literówka, ale zawsze forum lepiej wygląda.

PS.: Przy okazji, czytałem cały temat odnośnie dioda vs forbot (myślę, że wiecie o co chodzi) i jestem z tobą TREKER...

edit: Jeszcze parę błędów się znalazło na tej podstronie...

Quit, dzięki już poprawione. Sprawdzę dziś wieczorem te teksty raz jeszcze i poprawie błędy. Pisane były wtedy na szybko co teraz wychodzi 😉

Nie wiem czy to istotny problem, ale na stronie głównej forum przy "najeżdżaniu" na nazwę użytkownika wyświetla się ile czasu przebywa na forum. Problem tkwi w tym, że to działa tylko przy pierwszym najechaniu. Gdy np. chce się sprawdzić ile na forum przebywa kolega obok to taka informacja się nie pokazuje.

Nie wiem czy to istotny problem, ale na stronie głównej forum przy "najeżdżaniu" na nazwę użytkownika wyświetla się ile czasu przebywa na forum. Problem tkwi w tym, że to działa tylko przy pierwszym najechaniu. Gdy np. chce się sprawdzić ile na forum przebywa kolega obok to taka informacja się nie pokazuje.

Zgłaszałem to Trekerowi ponad tydzień temu 😃

Natanoj, lukix, poprawiłem błędy, które zgłosiliście.

Chwilowo nie mogę znaleźć co powoduje problemy z "dymkiem", w kto jest aktualnie na forum. Postaram się to naprawić w tygodniu.

• 3 tygodnie później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...