Skocz do zawartości

Polska edycja inicjatywy "Big Box of Parts"?

Pomocna odpowiedź

Odebrałem paczuszkę dzisiaj, przepakuję "przypakowaną" zawartość do nowego pudełka i najprawdopodobniej jutro puszczę dalej w świat 🙂.

Marooned, już się nie mogę doczekać momentu, gdy paczka wróci do mnie i uruchomimy drugą wersję zabawy 😃

Kwadrans zajęło mi wyjęcie wszystkiego i poukładanie do przejrzenia 😉

[ Dodano: 20-11-2015, 14:11 ]

Ogólnie byłbym już gotowy do posłania paczki dalej, ale jest niewielka szansa, że po pracy dziś zdążę z nią obrócić, więc możliwe, że dopiero w poniedziałek. Zobaczę co da się zrobić.

• Lubię! 1

Generalnie paczkę mogłem już wysłać w piątek ale zabrakło w niej jednego elementu. Kartki.

Dziś urwałem się z pracy by zrobić rajd po pocztach i okolicznych sklepach. Wszędzie Jezuski albo kwiatki 😃 Dopiero w 5, ostatnim sklepie udało się, uff.

Dalej wydawało się, że będzie z górki. Po pracy biegiem z paczką pod pachą, a pani w okienku mnie informuje, że jest zawalona pracą i nie przyjmie mi paczki. Po drobnych przepychankach poprosiłem o numer do przełożonego, parę minut czekania, pani raczyła odebrać, stwierdziła, że "klient jest najważniejszy" i 5s później zadzwoniła do pani z okienka, by jednak paczkę przyjęła. Pani podziękowała za telefon do przełożonej, bo to w sumie nie jej wina, że 20 minut przed końcem pracy dostaje od listonosza 50 zwrotów do wpisania. Tuż po mnie przybył inny pan z paczką, ale odszedł z kwitkiem. Nie był tak zdeterminowany 😉

Tak czy siak, udało się. Śledzenie.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...