Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam Wszystkich,

Przyszedł czas odświeżyć sobie trochę starej wiedzy z zakresu elektroniki i przypomnieć jak to było w szkole średniej. Skończone technikum elektroniczne i brak pracy w zawodzie sprawił, że sporo wiedzy wyparowało z głowy, ale myślę, że czas już najwyższy, żeby odświeżyć trochę pamięć.

Pozdrawiam i liczę w razie potrzeby na pomoc bardziej doświadczonych kolegów.

• Lubię! 2
(edytowany)

@Maniek84 serdecznie witam na forum 🙂 Powodzenia w nauce, zachęcam do aktywności na forum, gdzie chętnie pomożemy.

Edytowano przez Gieneq

Witam twórców i użytkowników kursu. Dzięki za przyjęcie mnie do grona korzystających z wiedzy tu prezentowanej. Jestem pełen nadziei, że uda mi się przy wykorzystaniu tej wiedzy zreperować parę sprzętów. Serdecznie pozdrawiam i powodzenia.

• Lubię! 2
Gość

Jestem Szymon i na dodatek emerytem. Zajmuję się mechatroniką.Zbudowałem niewielką frezarkę cnc o polu roboczym 330mmx230mm.Cała mechanika to  jest to moja myśl techniczna.Oprogramowanie niby standardowe ale po kilku istotnych przeróbkach ale o tym wkrótce w moim artykule,który będzie niezłym poradnikiem dla tych co chcą zbudować na bazie moich doświadczeń frezarkę,drukarkę 3D,ploter etc.za niemalże grosze.

(edytowany)

@szymonw Witam serdecznie Szymonie na forum! 🙂 Cieszę się, że masz takie zainteresowania i chcesz udzielać się na forum. Z niecierpliwością wyczekuję na Twój wpis. Myślę że Twoje doświadczenie w zawodzie przyda się innym członkom forum. 

Edytowano przez Gieneq

Cześć, jestem Grzegorz, mam 23 lata, studiuję mechatronikę i pracuję w dziale technicznym w firmie produkcyjnej. Na forum trafiłem ponieważ staram się zautomatyzować część procesów w moim miejscu pracy. 🙂

• Lubię! 2

Witam serdecznie. Dziękuję twórcom i autorom kursów. Po kursie elektroniki poziom I nadszedł czas na poziom II. Z niecierpliwością czekam już na poziom III 🙂

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...