Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@TymJanek1936 witaj Janie na naszym forum 🙂 Dobrze, że tu trafiłeś. 

17 godzin temu, TymJanek1936 napisał:

wzięło się z chęci robienia własnych rzeczy.

Jesteśmy Ciekawi co skonstruujesz, powodzenia!

@vtorriv Witaj Wiki na Forbocie. Powodzenia w nauce, kursy pomogły wielu osobom, tobie również mogą 🙂

• Lubię! 1
(edytowany)

Witam mam na imię Brok przeprowadziliśmy się niedawno do Polski
Zawsze interesowałem się elektroniką, ale nie zaszedłem daleko. Teraz zacząłem mieć więcej czasu i zdecydowałem, że mam szansę podążać za wezwaniem mojego serca ))

Edytowano przez BrockKennedy
  • Lubię! 2

Witam serdecznie,

mam 19 lat, w zeszłym roku zacząłem studiować Automatykę i Robotykę. Chce rozwijać sie też na własną rękę, dlatego cieszę się, żę mogę dołączyć do waszego grona😀

• Lubię! 2

Hej 🙂

Jestem Tomek 

Zainteresowałem się kursem elektorniki z uwagi na popsutą zmywarke i potrzeby wezwania fachowca. A wystarczyło tylko odlutować przekaźnik i przylutować nowy. Zaoszczędziłbym 150 zł i miałbym  ogromną satysfakcję że mogę zrobić coś samemu z wykorzystania wiedzy. 

Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo radości w poznawaniu tematu elektroniki

• Lubię! 1

@BrockKennedy witaj na naszym forum 🙂 Fajnie że tu trafiłeś, nie zniechęcaj się i ucz się dalej. Życzę dużo zapału!

@Jusku również miło mi Cię przywitać. Fajnie że dość szybko zaczynasz z nauką poważniejszych tematów - na pewno przyda Ci się to na studiach i później w pracy 🙂 

@Sieman0 witam serdecznie 🙂 

11 godzin temu, Sieman0 napisał:

Może chwycimy bakcyla jak starczy czasu!

Oby się udało, powodzenia!

@TomaszMejza witaj Tomku na  Forbocie 🙂 Dobra motywacja i informacja dla nas, że są jeszcze sprzęty które można łatwo naprawić. Również pozdrawiam 🙂 

• Lubię! 1

Cześć wszystkim 

Jestem Daniel,rocznik 86, na codzień zajmuje się stolarstwem-meblarstwem. Z racji "zużycia" kręgosłupa chcę nauczyć się elektroniki i zmienić fach. 2 lekcje kursu podstaw elektroniki za mną. Mam nadzieję że za jakiś czas rok,dwa,trzy (najlepiej parę miesięcy :p) uda mi się dzięki waszym kursom osiągnąć cel. Pozdrawiam 

• Lubię! 2

@wertello witaj Danielu na naszym forum 🙂 Stolarstwo też można połączyć z elektroniką, w internecie jest sporo projektów z LEDami i żywicą.

Powodzenia w nauce, w razie problemów śmiało pytaj.

• Lubię! 1

Witam.

Mam na imię Paweł. Właśnie dotarły do mnie pierwsze kursy więc zabieram się za naukę elektroniki , która zawsze wydawała mi się pasjonująca ale zawsze brakowało czasu żeby poznać jej tajniki.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

• Lubię! 2

Cześć, mam na imię Oliwier, mam 22 lata. Elektroniką zacząłem się interesować dzięki mojej obecnej pracy zawodowej która pozwoliła mi na obcowanie z bardzo sympatycznymi członkami zespołu którzy zachęcili mnie do pogłębiania wiedzy na ten temat. Od jakiegoś czasu przeglądam forum i blog, ale dopiero teraz się zarejestrowałem. Dzięki wam zdobyłem już mnóstwo wiedzy i mam nadzieję że zdobędę jej jeszcze więcej 😄

• Lubię! 2

Witam. Mam na imię Janusz (65l), interesuję się (głównie): elektroniką, krótkofalarstwem, fotografią. Kiedyś używałem: lamp, tranzystorów bipolarnych, a w pracy Microsoft'owego OS'a Xenix286! Bez "okienek" 😄 Potem polubiłem Linux'a. Efekt otoczenia każe używać Windy, ale o Tux'ach nie zapominam. Więcej układów (elektronicznych) buduję niż zbudowałem. 😉 Dziś używam flux różnej maści, ale zapach kalafonii nadal mile wspominam.

• Lubię! 2

@Vesper78 witaj Pawle na naszym forum 🙂 Dobrze, że masz teraz na to czas, powodzenia w nauce - to naprawdę pasjonujący temat 🙂 

@olinek witaj Oliwierze na Forbocie 🙂 Cieszymy się, że się zarejestrowałeś. Zachęcam Cię do pozostania tu na dłużej i aktywności. Oczywiście życzę też dużo zapału do nauki 😉 

@JanuszW serdecznie witam Cię Januszu na forum 🙂 Z tego co czytam rozumiem, że masz już spore doświadczenie, wiele z tego co było używane dawniej wraca do łask, np. lampy. 

Zachęcam Cię do dalszej aktywności na forum i pozdrawiam 🙂 

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...