Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć, mam na imię Mateusz, lat 27. Pracuję jako administrator sieci, grzebaniem w elektronice interesuję się od dzieciaka ale dopiero od niedawna zacząłem się bawić na poważnie 🙂

• Lubię! 2

@Janek51 witam na forum. Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@Vuk0 cześć Mateusz, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🚀

Cześć,

mam na imię Adam. Wykształcenie inżynier mechanik, zawodowo wsparcie produkcji i utrzymania ruchu. Chcę poznać tajniki elektroniki.

Pozdrawiam

• Lubię! 2

Mam na imię Beata i mam 27 lat pracy w szkole. Szkoła zamówiła zestawy forbota i trzeba coś z nimi robić, dlatego tu jestem i chętnie skorzystam z pomocy, które są tu oferowane.

• Lubię! 2

@DawidA cześć Adam, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

@beata2023 witam na Forbocie, mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. Na pewno warto zacząć od kursu podstaw elektroniki 🙂 

(edytowany)

Witam wszystkich,

w dosyć poważnym już wieku (pow 50 lat) zainteresowałem się lotami dronami (mam 4 i radzę sobie z nimi od 1,5 roku już całkiem nieźle), a także ostatnio drukiem 3D.

Z wykształcenia jestem inżynierem elektrykiem (kumam zatem obsługę komputerów i sprawy techniczne "od zawsze"), ale nie pracuję w swoim zawodzie.

Kupiłem ostatnio pierwszą w życiu drukarką 3D (Artillery Hornet) i zaczynam ten nierówny pojedynek z wydrukami 3D😉

Pozdrawiam serdecznie wszystkich  formowaczów i liczę na Waszą pomoc!

Edytowano przez Robas1
  • Lubię! 2
(edytowany)

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów 😀

Jestem Zbyszek i właśnie rozpoczynam przygodę z STM 32. Chętnie skorzystam z Waszej pomocy.

Edytowano przez Gazbi
  • Lubię! 2

Mam na imię Marek zaczynam przygodę z elektroniką,mam 62 lata, prawie emeryt.Zawsze ciekawiło mnie jak usunąć awarie w układach elektronicznych.Chce spróbować opanować ten temat.Wiem że nie będzie łatwo.Zaczalem od podstaw,trochę czasu konto zajmie zanim coś zatrybi ale mam nadzieję że osiągnę jakiś poziom.Moze nie tak szybko ale mam motywację i chęci a to już daje szansę na powodzenie tego przedsięwzięcia.Napewno będę pytał i radził się Was,miło jest mi mieć z Wami kontakt.

• Lubię! 2

Witam. Mam na imię Łukasz, z wykształcenia i zawodowo związany z Inżynierią Środowiska. Od czasów szkolnych interesowałem się programowaniem, główny język C++. Chcę nauczyć się elektroniki oraz pracy z mikrokontrolerami. Pozdrawiam wszystkich.

• Lubię! 2

@Robas1 witam na forum 🙂 Drony, druk 3D i elektroniką to ciekawe hobby!

@Gazbi witam na Forbocie! Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. Powodzenia z eksperymentami w praktyce!

@madokaba witam na forum i zachęcam do stałej aktywności. Nigdy nie jest zbyt późno, aby zaczynać. Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@k3lt witam na Forbocie 🚀

@romek_atomek witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Perrin cześć Łukasz, witam na Forbocie! Mam nadzieje, że nasze materiały będą pomocne 😉 

Cześć, nazywam się Iza i jestem tutaj nowa 😀 interesuję się robotyką, jednak zaczynam od kursów elektroniki i techniki cyfrowej, żeby się lepiej odnaleźć się w tym temacie, potem przejdę do Arduino. Lubię też programowanie, znam podstawy Pythona i zamierzam zacząć naukę C++.

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...