Skocz do zawartości

Osobny dział dla "jeździdeł"

Pomocna odpowiedź

Nie zgadzam się z tym że osoby które otrzymały ostrzeżenie nie powinny wstawiać swoich robotów do działu Nasze sukcesy. Zależy jeszcze za co otrzymali. ja dostałem za odświerzanie starych tematów. Moj robot bedzie łądnie wykonany więc chce go umieścić w dziale nasze sukcesy.

Co do nazwy dla nowego działu proponuje.

"Nasze Sukcesy Junior"

"proste konstrukcje"

lub

"konstrukcje junior"

➡️ Pozdrawiam

Wydaje mi się że konstrukcje osób które otrzymały ostrzeżenie nie powinny znaleźć się na głównej.

Ja również nie widzę tutaj zbyt wielkiego ssensu, przecież od czegoś jest zatwierdzanie tematów w naszych sukcesach. Admin może zdecydować czy dać robota na główną czy też nie. Karą za ostrzeżenia jest ban i niech tak zostanie.

Według mnie takie podforum to rewelacyjny pomysł. Co do nazwy to proponuję konstrukcje początkujących lub projekty początkujących.

Pomysł dobry, a nazwa może "Prototypy"?

Nie ujmuje konstruktorom, dotyczy konstrukcji zdecydowanie przekładających funkcjonalność nad estetykę.

Można jeszcze dodać " i niezależne rozwiązania" 😋

Prototypy to nie to samo co konstrukcje początkujących, ja tez ma "Prototypa" i bym go do tego działu nie zaliczył 😉

Prawdę mówiąc przydałyby się 2 działy - Pojazdy/Roboty początkujących, Prototypy i Niezależne rozwiązania. Oba średnio zaliczają się do naszych sukcesów, a tak by pasowałoby.

Chyba nie możemy użyć nazwy, która jest użyta w Elektronice dla Wszystkich, chociaż nie wiem czy to zwrot powszechnie używany.

To może coś w stylu:

Pierwsze sukcesy

lub Sukcesy początkujących

lub Konstrukcje początkujących

Co do robocików typu beam (światłoluby itp.)

to myślę, że to jest doskonałe dla nich miejsce.

"Ośla łączka - łagodny stok, gdzie uczą się początkujący narciarze: Piotruś pójdzie z mamusią na oślą łączkę, a ty, brachu, pojedziesz z tatą na prawdziwy stok!"- słownik związków frazeologicznych.

Hmm, jak widać wymyślenie nazwy nie jest takie proste.

Są już Projekty nieukończone, to może Projekty początkujących?

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...