Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@GrzegorzAXE Hej, po obejrzeniu Twego wątku "Model dla początkujących" na YT z zaciekawieniem czekam na Twoje teksty na Forbocie.

Wszystkich pozostałych również serdecznie pozdrawiam i witam.

• Lubię! 1

@JanuszW Nie planowałem pisać żadnych tekstów ponieważ się nie znam na temacie i nie bardzo wiem co miałbym pisać. No chyba, że chodzi Ci o jakiegoś "bloga" z efektami moich postępów połączenia modelarstwa i elektroniki.

Myślisz, że takie pisanie by się komuś przydało/spodobało i byli by chętni do czytania? 

• Lubię! 1

@GrzegorzAXE

11 minut temu, GrzegorzAXE napisał:

...Myślisz, że takie pisanie by się komuś przydało/spodobało i byli by chętni do czytania? 

Forum/bloga Forbota traktuję jako realizację zasady: "nie chowaj wiedzy do szuflady". Myślę, że wielu zagląda tu po to by dowiedzieć się czegoś w dziedzinie własnych zainteresowań lub spytać o to co ich nurtuje. Kilka dni temu Damian opublikował wyniki konkursu artykułów o elektronice. Jak widać popyt jest!

• Lubię! 1

Witam wszystkich, tu Piotr.

Elektroniką interesuję się od młodych lat i nieustannie jest to moja pasja, a po części również praca zawodowa. Do grona "forbot" dołączyłem z chęci poszerzania wiedzy, a widzę, że tej tutaj nie brakuje! Szczerze gratuluje takiej działalności i doceniam to.

Pozdrawiam wszystkich Elektroników!

• Lubię! 2

Cześć wszystkim, mam na imię Sebastian, 33 lata. Trafiłem tu z YouTube'a z filmików o elektronice, teraz jestem już szczęśliwym posiadaczem Arduino. Dużo się uczę i sprawia mi to wielką frajdę.

• Lubię! 2

@Piotr777 witaj Piotrze na naszym forum 🙂 Dziękujemy za budujące komentarze, motywują do dalszej pracy. Zachęcam Cię do dalszej aktywności i dzielenia się swoim doświadczeniem 😉 

@Tobi111 witaj Tomku na Forbocie 🙂

8 godzin temu, Tobi111 napisał:

jestem zupełnie początkujący w tej materii a że człowiek całe życie się uczy to jestem

Cieszymy się że tu wpadłeś, to prawda uczymy się cały czas. Zatem powodzenia w nauce! 🙂 

@GrzegorzAXE

11 godzin temu, GrzegorzAXE napisał:

No chyba, że chodzi Ci o jakiegoś "bloga" z efektami moich postępów połączenia modelarstwa i elektroniki.

Jest na forum dział DIY worklog, który właśnie do tego służy - wrzucasz aktualizacje swojego nieukończonego projektu. Możesz tam założyć temat 😉 

@Bonus988 witaj Sebastianie, dobrze że tu trafiłeś 🙂 Powodzenia w nauce!

• Lubię! 1

Witam wszystkich!

Mam na imię Mariusz, z zawodu jestem ekonomistą, pracuję w e-commerce, a w wolnym czasie interesuję się technologią i zajmuję się serwisowaniem sprzętów (głównie laptopów i telefonów) co jest już bardzo blisko elektroniki, która budzi we mnie coraz większe zainteresowanie :) Mam nadzieję że dzięki kursom uporządkuję swoją wiedzę oraz uda mi się nadrobić edukacyjne, fundamentalne braki.

Pozdrawiam serdecznie :)

• Lubię! 2
(edytowany)

Witam wszystkich. Miło mi dołączyć do grona pasjonatów elektroniki 🙂

Do tej pory zajmowałem się urządzeniami drukującymi stąd czas na nowe wyzwania.

Edytowano przez SilverGTA
  • Lubię! 2
22 godziny temu, AndyM napisał:

Witam wszystkich serdecznie. Jestem emerytem i hobbystą elektroniki oraz początkującym programistą i ciekawym świata a tacy są zawsze młodzi!!!  Pozdrawiam serdecznie AndrzejM. 

Witaj, cieszymy się, że jesteś tu z nami.

• Lubię! 2

@mariuszxxxx witaj Mariuszu na naszym forum 🙂 

Masz ciekawe połączenie pracy i hobby. Dobrze że masz do tego ochotę na naukę, tak trzymaj!

@SilverGTA witam serdecznie na Forbocie 🙂 Dobrze, że tu trafiłeś i zachęcam Cię do pozostania dłużej i aktywności.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...