Skocz do zawartości

Bugi na forum bądź stronie

Pomocna odpowiedź

Dziwne, pierwszy raz się coś takiej stworzyło. Chwilowo wyłączyłem podgląd tematu. Zbadam sprawę 😉

Czy to normalne, że forum wylogowuje mnie automatycznie co ok. godzinę? Loguję się o powiedzmy 12 a powiedzmy przed 13 odświeżam sobie stronę główną forum i okazuje się, że jestem już wylogowany chociaż sam tego nie robiłem.

Używam firefox 22.0

Temat przewija się, co kilka miesięcy. Polecam wyczyścić przeglądarkę i próbować jeszcze raz, ponieważ większości osób automatyczne logowanie działa. Aktualnie działam na najnowszym Chromie i wszystko działa.

Dodam przy okazji, że aktualnie nie poprawiam zgłaszanych błędów, ponieważ w ciągu 2 tygodni wprowadzę sporą dawkę aktualizacji, nie chcę teraz mieszać 🙂

• 1 miesiąc później...

Kiedyś była taka propozycja z mojej strony i została skrytykowana. Później wróciły prośby o taka funkcjonalność. Aktualnie nie planuję, jednak możliwe, że w niedalekiej przyszłości ją wprowadzę.

• 2 miesiące później...

Bobby, mówisz o "Regulaminie"? Dziś wieczorem znika informacja o promocji i nie będzie problemu - chyba, że chodzi o coś więcej 😉?

• 5 tygodnie później...

Akurat rzuciło mi się w oczy, że w katalogu robotów w treści opisu wyświetlają się tagi

_read_m ore

np.

• 3 tygodnie później...

Mimo wyłączonej opcji "Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach" w profilu, checkbox na forum jest domyślnie zaznaczony, przez co zaczynam dostawać maile z każdego wątku, w którym się wypowiem.

Marooned, od pewnego czasu funkcja ta działa dla pisania przez pełną odpowiedź. Chyba, że przy szybkiej ręcznie odhaczy się checkboxa. Gdybym nie poprawił tego do końca tygodnia, to podbij proszę temat. Ostatnio mam sporo na głownie innych Forbotowych spraw i nie znajduję czasu na niektóre 🙂

• 2 tygodnie później...

Może nie do końca bug, ale irytująca sprawa.

Wczoraj zalogowałem się przez telefon i nie zaznaczyłem checkboxa by mnie pamiętało. Napisałem dość długiego posta, wysłałem i... wylądowałem na stronie logowania - sesja wygasła. Niestety, po zalogowaniu po poście nie było śladu. Przeglądarka na komórce niestety też nie pamiętała treści gdy się cofnąłem w historii.

Fajnie byłoby pamiętać treść i wstawiać ją po zalogowaniu.

W ogóle wymóg logowania by cokolwiek napisać jest paskudny. Dobrze, że nie jestem tu adminem, bo bym z tym walczył 😋

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...