Skocz do zawartości

Bugi na forum bądź stronie

Pomocna odpowiedź

Ma tak być, bo karty często się komuś przez przypadek zamykały, znikały etc. Osobne okno ciężko zamknąć przez przypadek.

1) Prosił bym o zdjęcie blokady logowania z jednej maszyny/jednego IP. Obecnie trzeba się logować za każdym razem gdy przegląda się forum raz z komputera raz z telefonu. Lekko upierdliwa sprawa, a w niczym nie pomaga

Również prosiłbym o rozpatrzenie ponownie tej uwagi, korzystam z dwóch komputerów i trochę przeszkadza mi wpisywanie co chwilę hasła lub loginu.

Tu nie chodzi o zapisywanie hasła, chodzi o to, że na różnych komputerach trzeba się za każdym razem logować. Mało tego, jak zaloguję się w jednym miejscu np. w pracy to wylogowuje mnie z domu, więc jak wrócę do domu to znowu muszę się logować. To nic, że hasło mam zapisane i jest zaznaczony checkbox automatycznego logowania, bo nas wylogowuje z poprzedniej lokalizacji. Jest to upierdliwe, na elektrodę wchodzę z dowolnego miejsca i nie muszę się logować za każdym razem 😋.

Przemyślę sprawę jednak było to ustawione w taki sposób wyłącznie dla Waszego bezpieczeństwa 🙂

Treker. Jeśli logowanie na konto Google nie ma takich obostrzeń, to na pewno nie ma takiej potrzeby dla forum, na którym w profilu nie ma żadnych prywatnych rzeczy 🙂

Zawsze można do opcji każdego z kont dopisać pole wyboru - chce mieć możliwość wielokrotnego logowania lub nie.

Komentarz dodany przez: Treker

Czemu jak edytuje pierwszego posta w tym temacie www.forbot.pl/forum/topics7/micromouse-stuart-vt7066.htm zawsze pisze że "Ostatnio zmieniony przez Treker "?

Harnas, to raczej nie bug, pewnie Treker edytował rzeczywiście posta, bo widzę, że miałeś tagi w treści, których teraz nie ma.

Na początku teź tak myślałem.

Był edytowany 9 razy, edytowałem, pisało że jest edytowany 10 razy i ostatnio przez trekera, potem znów edytowałem i znowu pisze że przez trekera, a edytowany 11 razy.

Harnas, tak zgadza się to jest błąd forum. Widziałem to już kiedyś (coś z priorytetami i uprawnieniami edytujących), jednak błąd był na tyle mały, że nie naprawiałem tego - szczerze mówiąc, myślałem, że tylko ja widzę te informacje o edycji 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...