Treker (Damian Szymański) Maj 25, 2012 Autor tematu Udostępnij Maj 25, 2012 Nigdy nic nie wiadomo 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Maniac Maj 25, 2012 Udostępnij Maj 25, 2012 Jak jest konkretna godzina to są większe emocje 😃 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
pawcio0928 Maj 25, 2012 Udostępnij Maj 25, 2012 Mam nadzieję że zagadki nie będą wstawiane w dniu zawodów. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Marooned Maj 25, 2012 Udostępnij Maj 25, 2012 Ale marudzicie, jakby wygrana tej książki była Waszym Świętym Graalem. Traficie na zagadkę, to zawalczycie. Nie traficie to trudno. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Treker (Damian Szymański) Maj 25, 2012 Autor tematu Udostępnij Maj 25, 2012 Cierpliwości 🙂 To nie ostatni zabawa tego typu. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
klonyyy Maj 25, 2012 Udostępnij Maj 25, 2012 Może i nie ostatnia, ale książki za 90 zł nie często dostaniesz za jakieś pytania 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KD93 Maj 25, 2012 Udostępnij Maj 25, 2012 Traficie na zagadkę, to zawalczycie. Nie traficie to trudno. I radzę przed polowaniem nie pić alkoholu, bo potem ma to złe skutki, jak na przykład pomijanie połowy treści zagadki 😅 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Naelektryzowany Maj 25, 2012 Udostępnij Maj 25, 2012 Gratulacje. Jak zacząłem czytać nowe posty to nie wyrobiłem ze śmiechu 😃 KD93 rozwalasz system 😉 Ja nie zdążyłem znaleźć arta... a jak po kilku minutach zwiesiła mi się przeglądarka doszedłem do wniosku, że nie mam po co go wysyłać. Dodam, że przez ten konkurs siedziałem na fb od 19 i nie wiem jak to odbije się na wyniku z dzisiejszego sprawdzianu. 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
BlackJack Maj 26, 2012 Udostępnij Maj 26, 2012 W takim razie będziemy czujnie i wszystkimi dostępnymi siłami i środkami śledzili sytuacje. 😋😃 Ekipa jest gotowa i na stanowiskach bojowych. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ProeXtreme Maj 27, 2012 Udostępnij Maj 27, 2012 ProeXtreme, wrzuć na luz Faktycznie groźnie to brzmi:P Ale nie przejmuj się, jutro znów poniedziałek 😃 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 28, 2012 Autor tematu Udostępnij Maj 28, 2012 Tak jak wspominałem to już na Facebooku - bądźcie dziś czujni między 16, a 22 🙂 Tym razem zagadka pojawi się na forum i nie będę z tym zwlekał do ostatniej chwili. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 28, 2012 Autor tematu Udostępnij Maj 28, 2012 Czas start: https://www.forbot.pl/forum/topics1/druga-zagadka-pytania-vt7318.htm Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 29, 2012 Autor tematu Udostępnij Maj 29, 2012 Czas na podsumowanie zagadki. Zagadka była zadecydowanie cięższa od poprzedniej, ale i tak poradziliście sobie dobrze. Przysłaliście łącznie 23 poprawne zgłoszenia. Oczywiście nadal wiele osób nie przeczytało instrukcji jak należy przesłać swoje zgłoszenie, a to jest również część konkursu. Poprawne odpowiedzi: 1) 19 prac 2) https://www.forbot.pl/forum/topics7/kroczacy-x-walker-vt6031.htm 3) https://www.forbot.pl/forum/topics20/kurs-cadsoft-eagle-czesc-1-schematy-vt6210.htm Pierwsza poprawna odpowiedź, która do mnie dotarła była autorstwa użytkownika: Maniac. Gratuluję szybkiej reakcji. Kolejna i ostatnia okazja na wygranie książki już jutro! P.S Wszystkie książki powinny dotrzeć do zwycięzców w piątek 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KD93 Maj 29, 2012 Udostępnij Maj 29, 2012 Właśnie się zastanawiałem kiedy dasz ten obrazek z laskami 😅 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Maniac Maj 29, 2012 Udostępnij Maj 29, 2012 Dzięki, tym razem się udało 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź