Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć,

mam na imię Wojtek, zawsze ciekawiła mnie tematyka elektroniki i urządzeń IoT, natomiast znalezienie kursu popchnęło mnie do tego żeby w końcu zacząć się jej uczyć 🙂

Pozdrawiam wszystkich 🙂

• Lubię! 1
  • 3 tygodnie później...

Witam wszystkich

Mam na imię Michał i dopiero zaczynam raczkować 😄  w temacie Arduino

Dołączyłem do Was aby poszerzyć swoją wiedzę i czasami poprosić o małą pomoc lub podpowiedź 😉

Pozdrawiam

• Lubię! 2
  • 3 tygodnie później...

Cześć mam 14 lat . Ostatnio mój wujek zaprosił mnie do swojej pracy żeby pokazać  prototyp samochodu elektrycznego . Zainteresował mnie ten temat , więc polecił mi kursy z tej strony.

• Lubię! 2

Cześć, jestem Łukasz.

Gdy szedłem do technikum chemicznego to równolegle zastanawiałem się nad technikum elektronicznym. Obrałem jednak drogę przemysłu, fabryk, produkcji, nowych technologii bo tam są ludzie, procesy, maszyny. Głód elektroniczny jednak pozostał.

Zakres moich zainteresowań jest ogromny, a czasu tak nie wiele 😉. Hobbistycznie chce stworzyć swojego "robota" i nie mam tu na myśli robota kuchennego 😄

• Lubię! 2

@walkowiakl witam na forum 🙂 W takim razie trafiłeś w dobre miejsce. Opanuj podstawy elektroniki, zajmij się później Arduino i droga do budowy robota będzie całkiem przyjemna 😉

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...