Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Kamil9002 cześć Kamil, witam na forum! Załóż proszę osobny temat i opisz tam swój problem - łatwiej będzie pomóc. W tym temacie z reguły nie rozwiązujemy problemów technicznych 😉

• Lubię! 1

Witam.

Na imię mam Tadeusz. Z zawodu jestem elektronikiem ale z mikroprocesorami  od dłuższego czasu nie miałem kontaktu. W zasadzie ostatni mikroprocesor który kiedyś używałem był AT MEGA 103. Chyba tak się kiedyś ten ATMELEK nazywał. Obecny mój kontakt z tą dziedziną elektroniki to w zasadzie hobby - powrót do przeszłości ale w nowym wydaniu. Taka mała odskocznia od dużego formatu elektroniki przemysłowej - chociaż i w tych urządzeniach pracują też mikroprocesory. Ale to raczej procesory typu INTEL czy AMD.

• Lubię! 2

Witam wszystkich

mam na imię Mateusz, mam 28 lat. Na stronę Forbot trafiłem przypadkiem (reklama na YT). 

Zaczynam totalnie od podstaw 🙂

Pozdrawiam i liczę, że spędzę tutaj dużo czasu

• Lubię! 2

@mefju123 cześć Mateusz, witam na forum i życzę powodzenia w nauce elektroniki 😉

2 minuty temu, mefju123 napisał:

Na stronę Forbot trafiłem przypadkiem (reklama na YT). 

Cieszę się, że reklama jednak działa 🔥

Dzień dobry,

Jestem tylko użytkownikiem elektroniki. Zainteresowało mnie konkretne rozwiązanie opisane na portalu forbot.pl .

Mam nadzieję, na praktyczne zastosowanie takiego układu w mojej firmie.

Pozdrawiam, Lubomir

• Lubię! 2

@Kris-O witamy na forum, przy pomocy zakupionego zestawu Raspberry i kursu Raspberry Pi na pewno uda ci się zrealizować podstawowe sterowanie w inteligentnym domu z Domoticzem. W razie wątpliwości śmiało pytaj na forum. 😀

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...