Armir Październik 30, 2010 Udostępnij Październik 30, 2010 Dobry pomysł. Ja zacznę. Armir - Zenon 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
bulibulibu Październik 31, 2010 Autor tematu Udostępnij Październik 31, 2010 Mam nadzieję, że wszystkim chętnym udało się zarejestrować w terminie. Jeszcze raz gorąco zapraszamy na nasze zawody. Na stronie zawodów jest już dostępny dokładny harmonogram imprezy (zakładka Zawody / Harmonogram). Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 31, 2010 Udostępnij Październik 31, 2010 Planujecie może jakąś live relacje (kamerka, zdalny dostęp do wyników)? Jeśli tak, to chętnie podlinkuje ją w dniu zawodów na stronie głównej. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
AVT Listopad 1, 2010 Udostępnij Listopad 1, 2010 mam pytanie ilu z was tam się wybiera i czy bedzie można was odróżnić od reszty uczestników?? sorry za błędy mam dys 😥 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
KD93 Listopad 1, 2010 Udostępnij Listopad 1, 2010 Będzie można mamy nadzieję po koszulkach 😉 Ja się wybieram. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Listopad 1, 2010 Udostępnij Listopad 1, 2010 KD93, do Łodzi koszulki zamówiło tylko 6 osób, ale zawsze to coś 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
AVT Listopad 1, 2010 Udostępnij Listopad 1, 2010 Jasne. A czy oprócz oglądania walk będzie można z wami face to face porozmawiać? Aha i mam pytanie czego będą dotyczyły te konkurencje, na które nie trzeba się zapisywać? bo do soboty zamierzam ukończyć Waldka i może go zabiorę. __________ Komentarz dodany przez: Nawyk Skoro masz dysleksję, to może warto rozważyć instalację Firefox'a? Domyślnie podkreśla na czerwono błędy podczas pisania tekstów Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KD93 Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 Przypuszczam że będzie się można spotkać face to face bo czasu na zawodach jest dość dużo i nikt (lub mało kto) przez cały czas nie walczy ani nie wykonuje przejazdów. Te inne konkurencje to chyba roboty Lego, w tym Lego Sumo. Nie wiem czy się coś znajdzie dla światłoluba, prawdopodobnie nie. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Naelektryzowany Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 Szkoda, że nie dowiedziałem się wcześniej o zawodach (miesiąc to za mało na budowę od podstaw, a poza tym jestem chyba z was najmłodszy i wykonanie czegoś takiego w miesiąc to chyba tylko w wakacje). Mam nadzieję, że za rok też będą zwody w manufakturze. Puki co przyjdę tylko pooglądać i posłuchać o wynikach, do których chciałbym się zbliżyć 😉. Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mactro Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 Naelektryzowany, możesz przyjść i zaprogramować robota do Lego-sumo. Udział jest za darmo, tylko zarejestruj się na www.trobot.pl Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mihau Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 NIE RÓB TEGO 😋 W zeszłym roku startowałem(sami mnie zaprosili 😋) w LEGO LFR. W "kwalifikacjach" miałem najlepszy czas, bo użyłem dwóch czujników, inni nie wiedzieć czemu jechali na jednym, po czym w "finale" musiałem jechać również na jednym. Zresztą nie widzę Mindstorma w roli sumo. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
matrix Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 A mam pytanie: Ogólnie wstęp jest wolny dla widzów? Przyjechał bym z dzieckiem, po(d)patrzył. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mihau Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 Tak, w tamtym roku było spore zbiegowisko na antresoli 😃 Zresztą ciężko jest zamknąć centrum handlowe dla widzów 😋 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
matrix Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 A można wejść między uczestników czy tylko gdzieś z daleka? Chętnie pokazał bym córeczce z bliska te wszystkie roboty, a nie ukrywam że sam chętnie bym obejrzał, bo coraz bardziej fascynuje mnie ta sfera elektroniki i chyba się do czegoś przymierzę, ale jeszcze nie wiem do czego. W każdym razie chciałbym znaleźć się wśród Was i może zamienić kilka słów z właścicielami tychże maszynek. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mihau Listopad 2, 2010 Udostępnij Listopad 2, 2010 Nie wiem jak to do końca jest z dostępem do strefy serwisowej, ale myślę że generalnie nie powinno być problemów 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »