Skocz do zawartości

Sumo Challenge 2010 - uwagi, opinie, prośby, sugestie

bulibulibu

Pomocna odpowiedź

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Jasne. A czy oprócz oglądania walk będzie można z wami face to face porozmawiać?

Aha i mam pytanie czego będą dotyczyły te konkurencje, na które nie trzeba się zapisywać?

bo do soboty zamierzam ukończyć Waldka i może go zabiorę.

Komentarz dodany przez: Nawyk

Skoro masz dysleksję, to może warto rozważyć instalację Firefox'a? Domyślnie podkreśla na czerwono błędy podczas pisania tekstów

Przypuszczam że będzie się można spotkać face to face bo czasu na zawodach jest dość dużo i nikt (lub mało kto) przez cały czas nie walczy ani nie wykonuje przejazdów. Te inne konkurencje to chyba roboty Lego, w tym Lego Sumo. Nie wiem czy się coś znajdzie dla światłoluba, prawdopodobnie nie.

Szkoda, że nie dowiedziałem się wcześniej o zawodach (miesiąc to za mało na budowę od podstaw, a poza tym jestem chyba z was najmłodszy i wykonanie czegoś takiego w miesiąc to chyba tylko w wakacje). Mam nadzieję, że za rok też będą zwody w manufakturze. Puki co przyjdę tylko pooglądać i posłuchać o wynikach, do których chciałbym się zbliżyć 😉.

Pozdrawiam

NIE RÓB TEGO 😋

W zeszłym roku startowałem(sami mnie zaprosili 😋) w LEGO LFR. W "kwalifikacjach" miałem najlepszy czas, bo użyłem dwóch czujników, inni nie wiedzieć czemu jechali na jednym, po czym w "finale" musiałem jechać również na jednym.

Zresztą nie widzę Mindstorma w roli sumo.

A można wejść między uczestników czy tylko gdzieś z daleka? Chętnie pokazał bym córeczce z bliska te wszystkie roboty, a nie ukrywam że sam chętnie bym obejrzał, bo coraz bardziej fascynuje mnie ta sfera elektroniki i chyba się do czegoś przymierzę, ale jeszcze nie wiem do czego.

W każdym razie chciałbym znaleźć się wśród Was i może zamienić kilka słów z właścicielami tychże maszynek.