Skocz do zawartości

Bugi na forum bądź stronie

Pomocna odpowiedź

• 3 tygodnie później...

Opis działu Elektronika - Czujniki.

Jest:

Czujniki linii, sonary i wszystkie inne elementy dzięki, którym roboty widzą otoczenie.

Powinno być:

Czujniki linii, sonary i wszystkie inne elementy, dzięki którym roboty widzą otoczenie.

Przecinek 😉

• 2 miesiące później...

Przycisk "otwórz wszystkie w nowych oknach" przy nieprzeczytanych postach nie działa jak powinien - win7 x64, chrome - jeden temat otwiera się w karcie, reszta w nowych oknach. Z tego co pamiętam, to kiedyś otwierały się w nowych kartach, można to poprawić?

Bobby, ani w HTMLu ani w JavaScripcie nie istnieje możliwość wymuszenia otwarcia w oknie lub w karcie. To przeglądarka definiuje gdzie się otworzy link z atrybutem target="_blank" czy też window.open w JS. Także polecam przyjrzenie się ustawieniom Twojej przeglądarki.

U mnie na przykład jest tak ustawiona, by całkowicie ignorowała te atrybuty i otwierała linki zawsze w bieżącej zakładce. To user ma decydować gdzie otwierać link. Jedyne wytłumaczenie to rzeczywiście otwieranie wielu linków na raz, ale jakoś bez tego da się żyć.

• 1 miesiąc później...

Nie wiem czego to jest wina ale nie mogę być ciągle zalogowany. Co prawda zmienia mi się IP ale nawet jak jestem dłużej zalogowany na jednym IP to po skończonej sesji mnie wywali. Cookiesy kasowałem i zaznaczałem na nowo żeby mnie automatycznie logowało ale nic to nie daje.

W czym jest problem?

• 2 miesiące później...

Dziękuję za wszystkie zgłoszenia, co jakiś czas siadam do tego tematu i naprawiam wszystko za jednym razem 🙂

• 2 tygodnie później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...