Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Podoba Ci się ten projekt? Zostaw pozytywny komentarz i daj znać autorowi, że zbudował coś fajnego!

Masz uwagi? Napisz kulturalnie co warto zmienić. Doceń pracę autora nad konstrukcją oraz opisem.

Robot zarąbisty! Długo czekałem na jego opis na łamach forum ale było warto. Wielkie gratulacje bo robot robi niesamowite wrażenie. Tylko filmik coś nie chce działać.

Nawet nie czytając daję browca, ponieważ tak dobrego robota to ja w życiu nie widziałem 🤣 Żałuję, że nie miałem okazji widzieć go na żywo, ale podejrzewam, że wrażenie jest nieocenione.

Ten wyświetlacz 7-segmentowy to po prostu magia 😉 A tam - cały robot to jest magia, której nie sposób opisać.

Niesamowicie gratuluję i mam nadzieję, że będę miał okazje widzieć go na zawodach 😉

Zawsze byłem pod wrażeniem widząc twoje (twoje i timonka) roboty. Dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Nie ma ani jednego elementu, który nie służyłby jakiemuś celowi. Nie to co w niektórych konstrukcjach na forum.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Robot super. Możesz podać przybliżone koszty.

Patrząc na takie konstrukcje tracę jakoś zapał do budowy własnego MSa 🙁, do tego trzeba by strzelać z armaty.

Najlepszy robot oraz opis kategorii MS na Forbot'cie. GROM od pierwszych zawodów upatrzył sobie pewne os. i w ich ślady podąża, kolega nes86 znajduję się w ścisłej czołówce naszych robotycznych "GURU" 😅😅😅

Kiedy będzie okazja się zmierzyć z Twoimi robotami?

Robot super, najlepszy jaki widziałem. Mi podoba się bardziej od łazika NASA 😃

Ja tak samo jak BlackJack, zastanawiam się czy próba zmierzenia się z twoim robotem ma jakiś sens 😃 Tym robotem podniosłeś wysoko poprzeczkę .

ps. proszę zmień awatar na stary 😋

Wreszcie obiecany Jeżyk. Konstrukcja doskonała, dopracowana w najmniejszych szczegółach. A walka bliźniaków wręcz epicka. Widziałem na własne oczy, miałem okazję się zmierzyć, dotykałem, głaskałem 🙂 . Z tego co pamiętam rozmawiałem z konstruktorem o kosztach (wraz z fazą prototypu) i po jego odpowiedzi musiałem podtrzymać żuchwę, by nie opadła. 🙂. Konkretnie nie chcę mówić, niech sam konstruktor się wypowie.

Jeszcze raz gratuluję. Żadnych uwag nie mam, może poza klapkami, ale tak jakoś po prostu mi się nie podobają 🙂 . Te z pierwszego rendera ,,ładniejsze'' wg mnie.

Robot jest mega 😉. Projekt i precyzja zasługują na uznanie.

Najlepszy robot oraz opis kategorii MS na Forbot'cie. GROM od pierwszych zawodów upatrzył sobie pewne os. i w ich ślady podąża kolega nes86 znajduję się w ścisłej czołówce naszych robotycznych "GURU" 😅😅😅

Kiedy będzie okazja się zmierzyć z Twoimi robotami?

Popraw interpunkcję bo masło maślane wychodzi 😉

Faktycznie super robot!!! i ta dokumentacja i precyzja podczas projektowania!!! długo Cię na forum nie było, ale powrót jest wielki 😉 Gratuluję!!! 😉

Robot zacny.Osobiście nie chciał bym go spotkać na zawodach bo bym z nim przegrał maszyna jest niesamowita.Bardzo dobra dokumentacja czekam na dalsze maszyny.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...